Αποτυχημένη... απόπειρα αυτοκτονίας για τη Σερβία, επική ανατροπή για την Ουγγαρία

Οι παίκτες της Σερβίας

i

© Intime

Αποτυχημένη... απόπειρα αυτοκτονίας για τη Σερβία, επική ανατροπή για την Ουγγαρία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:55 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 20.11.2023

Η Σερβία έκανε τα πάντα για να χάσει από τη Βουλγαρία, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2) και τελικά πέρασε στο Euro. Την ίδια ώρα η Ουγγαρία πέτυχε φοβερή ανατροπή (3-1) κόντρα στο Μαυροβούνιο και με τη σειρά της πανηγύρισε επίσης την πρόκριση.

Ιδανική αυτόχειρας ήταν η Σερβία στο ματς με τη Βουλγαρία, αφού η ομάδα των Ζίβκοβιτς, Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς έκανε τα πάντα για να χάσει από εκείνη του Κίριλ Ντεσπόντοφ. Εντούτοις, οι παίκτες του Στόικοβιτς τελικά απέσπασαν την ισοπαλία (2-2) και με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024.

To 1-0 έκανε ο Βελίκοβιτς με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος ένα ριμπάουντ από προσπάθεια που κατέληξε στο δοκάρι (17'). Ο Ρούσεφ ήταν εκείνος που ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, όταν το σουτ του κατέληξε στο αριστερό άκρο της εστίας. 

Νωρίτερα ο Ντεσμπόντοφ είχε απειλήσει με οβίδα που κατέληξε στο δοκάρι (28'), όμως τελικά ο ίδιος σκόραρε για το 1-2, νικώντας στη μονομαχία με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Για καλή της τύχη και προς ανακούφιση των φιλάθλων, η Σερβία τελικά έκανε το 2-2, με τον Μπάμπιτς να παίρνει την κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 82'. 

Ουγγαρία - Μαυροβούνιο 3-1

Την ίδια ώρα, η Ουγγαρία διέλυσε κάθε ελπίδα που είχε το Μαυροβούνιο, πετυχαίνοντας φοβερή ανατροπή στην «Πούσκας Αρένα» (3-1) και με αυτόν τον τρόπο προκρίθηκε στο Euro 2024, παρέα με τη Σερβία.

Ο Γιόβετιτς έβαλε το «λιθαράκι» του και το 0-1 έγινε γεγονός, με τον Ρούμπεζιτς να εκμεταλλεύεται την ασίστ του παίκτη του Ολυμπιακού και να κάνει το 0-1 στο 36'. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ένας Σομποσλάι ήταν αρκετός για να φέρει το ματς «τούμπα» και να προσφέρει στην ομάδα του το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης. 

Ο άσος της Λίβερπουλ, συνέχισε εκτός Αγγλίας τις φοβερές του επιδόσεις και με μία ασύλληπτη ατομική ενέργεια έκανε το 1-1 στο 66'. Ο ίδιος ακολούθησε για το 2-1, υποδεχόμενος μία ασίστ μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ανατρέποντας το ματς μέσα σε ένα λεπτό (68'). To τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νάγκι, ο οποίος με μία βολίδα μέσα στην περιοχή έκανε το 3-1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ 7ο ΟΜΙΛΟ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 7ο ΟΜΙΛΟ