Αυτή είναι η τελική 23άδα του Πογέτ κόντρα στο Καζακστάν, ποιοι έμειναν εκτός

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Αυτή είναι η τελική 23άδα του Πογέτ κόντρα στο Καζακστάν, ποιοι έμειναν εκτός

Κώστας Τόπας 14:45 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 21.03.2024

Γνωστή έγινε η τελική 23αδα για το αποψινό (21/03, 21:45) ματς της εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Καζακστάν, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό των playoffs του Euro 2024.

Απόψε το βράδυ (21/03, 21:45) η Ελλάδα δίνει κρίσιμη αναμέτρηση στην «OPAP Arena», με αντίπαλο το Καζακστάν και με φόντο μία θέση στα τελικά του Euro 2024. O κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο, θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια του Γκουστάβο Πογέτ και των παικτών του.

Όπως όλα δείχνουν, το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι κατάμεστο, καθώς μέχρι στιγμής έχουν φύγει παραπάνω από 25.000 εισιτήρια. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως θα ανοίξει και το δεύτερο πέταλο για πρώτη φορά, με σκοπό η ατμόσφαιρα να είναι εντυπωσιακή και να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που δίνει η επίσημη αγαπημένη με φόντο την πρόκριση.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την σέντρα της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι τελικές επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ αναφορικά με την αποστολή. Ο Ουρουγουανός τεχνικός κατέληξε σε 23 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός -σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις του- τους Κουλιεράκη (τραυματίας), Σάλιακα, Ζέκα και Αθανασιάδη, όπως ενημέρωσε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA το μεσημέρι της Πέμπτης (21/03).

Τι έκανε η Ελλάδα στις προηγούμενες παρουσίες της σε Playoffs
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:28 - 21.03.2024

Τι έκανε η Ελλάδα στις προηγούμενες παρουσίες της σε Playoffs

Άλλες τρεις φορές έχει λάβει μέρος η Εθνική μας ομάδα στην έξτρα διαδικασία των playoffs για να προκριθεί σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Τις δύο από αυτές έχει «χαμογελάσει» μόλις μία φορά είχε αρνητικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η αποστολή της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης,Τζόλης.