Με Γκριεζμάν και Ζιρού αλλά χωρίς Εμπαπέ η ενδεκάδα της Γαλλίας κόντρα στην Ελλάδα

Γκριεζμάν - Μασούρας

i

©Intime

Με Γκριεζμάν και Ζιρού αλλά χωρίς Εμπαπέ η ενδεκάδα της Γαλλίας κόντρα στην Ελλάδα

Κώστας Τσιακλής 20:30 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 21.11.2023

Ο Ντιντιέ Ντεσάν άφησε στον πάγκο τον Κιλιάν Εμπαπέ στο παιχνίδι απέναντι στην Εθνική Ελλάδας. Την ίδια ώρα βασικοί είναι οι Αντουάν Γκριεζμάν και Ολιβιέ Ζιρού.

Με οκτώ αλλαγές παρατάσσει τη Γαλλία στο ματς με την Εθνική Ελλάδας ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται στην OPAP Arena τη Γαλλία (21:45) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Το ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορο καθώς οι Γάλλοι έχουν πάρει ήδη το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας ενώ η Ελλάδα θα πρέπει να περάσει μέσω των μπαράζ του Nations League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το Καζακστάν. Αυτό το γεγονός βέβαια δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες διεθνείς δεν θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη απέναντι στη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσο αφορά τη Γαλλία τώρα, ο Ντιντιέ Ντεσάν πραγματοποιεί οκτώ αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με την εντός έδρας νίκη με 14-0 επί του Γιβραλτάρ. Εκτός ενδεκάδας όπως είχε αναφερθεί νωρίτερα και από την Equipe είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Κιλιάν Εμπαπέ. Ο 25χρονος άσος θα ξεκινούσε κανονικά το ματς ωστόσο η παρέμβαση της Παρί Σεν Ζερμέν άλλαξε τα δεδομένα.

Η ενδεκάδα της Γαλλίας: 

Στην ενδεκάδα της Γαλλίας πάντως βρίσκονται άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως ο Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα ξεκινήσει ο Σάμπα, με τους Κουντέ, Σαλιμπά, Λουκάς Ερναντές και Τεό Ερναντές να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Ραμπιό και Φοφανά ενώ πίσω από τον Ζιρού θα κινούνται οι Ντεμπελέ, Γκριεζμάν και Κολό Μουανί.