Ιωαννίδης: «Έχω μια πικρή γεύση από το αποτέλεσμα, όλοι σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του Μαρτίου»

Ιωαννίδης

i

©intime

Ιωαννίδης: «Έχω μια πικρή γεύση από το αποτέλεσμα, όλοι σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του Μαρτίου»

Ιάσονας Τσίλης 00:49 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:54 - 22.11.2023

Ο Φώτης Ιωαννίδης, μίλησε για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Γαλλία, ενώ αναφέρθηκε και στα playoff του Μαρτίου.

Η Ελλάδα πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στη Γαλλία και ήρθε ισόπαλη 2-2 με τους «τρικολόρ».

Ο MVP της αναμέτρησης και σκόρερ του δεύτερου γκολ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Φώτης Ιωαννίδης, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι, όσο και στην επόμενη μέρα, στα playoff του Μαρτίου δηλαδή, στα οποία η «επίσημη αγαπημένη», θα διεκδικήσει την πρόκριση της στο Euro 2024.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωαννίδη

Για το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τη Γαλλία: «Από μικρός είχα πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Σίγουρα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο, όπως να σκοράρω με τη Γαλλία, αλλά πιστεύω πως έχω πετύχει πολλά από τα όνειρά μου».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα: «Έχω μια πικρή γεύση από το αποτέλεσμα. Τα τέσσερα γκολ ήταν πολύ όμορφα. Θεωρούσα πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς ήρθε το 2-2».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής: «Είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σε τέτοιο παιχνίδια. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος».

Για τα playoffs του Μαρτίου: «Όλοι σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του Μαρτίου. Πρώτα με το Καζακστάν. Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. Θέμα χρόνου να σκοράρω και αλλά γκολ».

Μπακασέτας: «Περήφανος που είμαι αρχηγός της Εθνικής, περιμένουμε τα παιχνίδια του Μαρτίου με ανυπομονησία»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

00:37 - 22.11.2023

Μπακασέτας: «Περήφανος που είμαι αρχηγός της Εθνικής, περιμένουμε τα παιχνίδια του Μαρτίου με ανυπομονησία»

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά την ισοπαλία με τη Γαλλία, δήλωσε περήφανος που είναι αρχηγός της Εθνικής ενώ τόνισε πως η ομάδα περιμένει πως και πως τους αγώνες του Μαρτίου.

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Έχουμε ένα υπέροχο κλίμα. Όλοι είμαστε πολύ κοντά. Φάνηκε και στους πανηγυρισμούς αυτό. Το χάρηκα πολύ»!