H παρακάμερα της νίκης της Εθνικής απέναντι στο Γιβραλτάρ στην Opap Arena (vid)

Εθνική Ελλάδος

i

©intime

H παρακάμερα της νίκης της Εθνικής απέναντι στο Γιβραλτάρ στην Opap Arena (vid)

Κωνσταντίνος Ζήκος 21:04 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 12.09.2023

Η Ελλάδα επικράτησε με το άνετο 5-0 απέναντι στο Γιβραλτάρ στην Opap Arena και πλέον θα διεκδικήσει στα επόμενα παιχνίδια με Ιρλανδία, Ολλανδία και Γαλλία τις πιθανότητες της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

H Eθνική μας ομάδα υποδέχτηκε το Γιβραλτάρ το βράδυ της Κυριακής(10/9) στην Νέα Φιλαδέλφεια και την Opap Arena, με την Ελλάδα να επικρατεί με το ευρύ 5-0 και να ανακάμπτει από την βαριά ήττα με 3-0 στην Ολλανδία. Έτσι, θα «παίξει τα τελευταία της χαρτιά» στα παιχνίδια του Οκτωβρίου απέναντι σε Ιρλανδία και Ολλανδία και τον Νοέμβριο με την Γαλλία.

Την ίδια ώρα, έχει ξεσπάσει μια σύγχυση στην ΕΠΟ λόγω του αδιανόητου λάθους στο οποίο υπέπεσε σχετικά με την υποτιθέμενη τιμωρία των Τσιμίκα, Μάνταλου, Σιώπη και Κουρμπέλη. Περιστατικό για το οποίο η Ομοσπονδία παραδέχτηκε το λάθος της και προέβη σε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί ότι το ζήτημα εξετάζεται και σύντομα θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση κίτρινων καρτών και κατ΄ επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής:

1. Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους, όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.

2. Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες».