Οριστικά χωρίς Γιαννούλη η Ελλάδα κόντρα στην Ιρλανδία

Οριστικά χωρίς Γιαννούλη η Ελλάδα κόντρα στην Ιρλανδία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:25 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:25 - 15.06.2023

Χωρίς τον Δημήτρη Γιαννούλη θα αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία, αφού ο αριστερός μπακ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση που αντιμετώπιζε.

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να αγωνιστεί κόντρα στην Ιρλανδία την Παρασκευή (16/9) με φόντο τα προκριματικά του Euro 2024, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει τις νίκες στα επίσημα ματς. Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος θα μείνει εκτός αποστολής.

Μέσα Αλεξανδρόπουλος και Μπουχαλάκης

Ο 27χρονος μπακ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την ίωση που αντιμετώπιζε και ως εκ τούτου τίθεται εκτός διαθεσιμότητας του Ουρουγανού τεχνικού. Αντιθέτως Ανδρεάς Μπουχαλάκης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκονται εντός πλάνων. Οι δύο τελευταίοι συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (15/9), παρά το γεγονός πως απουσίαζαν από τις προηγούμενες.

Φαβορί Γαλλία και Γερμανία για την κατάκτηση του Euro 2024 - Τι πιθανότητες έχει η Ελλάδα;
EURO

19:46 - 15.06.2023

Φαβορί Γαλλία και Γερμανία για την κατάκτηση του Euro 2024 - Τι πιθανότητες έχει η Ελλάδα;

Μπορεί ακόμα να μην έχουν ολοκληρωθεί τα προκριματικά για το Euro 2024, όμως η αμερικανική ιστοσελίδα «SBD» δημοσίευσε τη λίστα με τους πιθανούς νικητές της επερχόμενης διοργάνωσης. Φαβορί για την κατάκτηση; Η Γερμανία παρέα με τη Γαλλία

Το πρόγραμμα ήταν αρκετά χαλαρό καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση της Παρασκευής και ο Πογέτ δεν ήθελε να φορτώσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει και του αγώνα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δούλεψε στις στατικές φάσεις και στην επιθετική τακτική, ενώ δεν έδειξε ούτε στην τελευταία προπόνηση τα πλάνα του για την ενδεκάδα.