Φαβορί Γαλλία και Γερμανία για την κατάκτηση του Euro 2024 - Τι πιθανότητες έχει η Ελλάδα;

Ο Πογέτ με τους παίκτες της Εθνικής

Φαβορί Γαλλία και Γερμανία για την κατάκτηση του Euro 2024 - Τι πιθανότητες έχει η Ελλάδα;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:46 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 15.06.2023

Μπορεί ακόμα να μην έχουν ολοκληρωθεί τα προκριματικά για το Euro 2024, όμως η αμερικανική ιστοσελίδα «SBD» δημοσίευσε τη λίστα με τους πιθανούς νικητές της επερχόμενης διοργάνωσης. Φαβορί για την κατάκτηση; Η Γερμανία παρέα με τη Γαλλία

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να δώσει δύο σημαντικές «μάχες» κόντρα σε Ιρλανδία (16/6) και Γαλλία (19/6), έχοντας ως φόντο την πρόκριση στο Euro 2024, η οποία θα είναι η πρώτη σε μεγάλη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η χώρα μας είναι μία από τις αρκετές που θα αγωνιστούν της επόμενες μέρες, έχοντας ως στόχο ένα εισιτήριο στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Φαβορί Γερμανία και Γαλλία - Δύσκολο για την Ελλάδα

Δίχως να έχουν γίνει ακόμα γνωστό ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, είναι λίγο θολό το τοπίο για τα φαβορί της κατάκτησης. Αυτό φαίνεται να μην ισχύει, ωστόσο, για την αμερικανική ιστοσελίδα στοιχηματισμού «SBD», η οποία δημοσίευσε τη λίστα με τις ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. 

Oι αποδόσεις για κατάκτηση του Euro © SBD

Φαβορί, λοιπόν, σύμφωνα με τον ιστότοπο είναι η οικοδέσποινα Γερμανία, η οποία δίνει απόδοση 6.00. Ωστόσο, δεν είναι μόνη της αφού τις ίδιες πιθανότητες συγκεντρώνει η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ, με τη Γαλλία να επιστρέφει όμοιο ποσό με τα «Πάντσερ»

Όσον αφορά την Ελλάδα, η «γαλανόλευκη» δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επαναλάβει το θαύμα του 2004, αφού η απόδοση της για νικήτρια του Euro 2024 αγγίζει τα 200.00. To μεγαλύτερο αουτσάιντερ είναι η Κύπρος, η οποία με ποντάρισμα ενός ευρώ επιστρέφει το ποσό των 1001 ευρώ.