Νέο πρόβλημα στην Εθνική: Μετά τον Μπουχαλάκη και τον Αλεξανδρόπουλο αμφίβολος και ο Γιαννούλης

Δημήτρης Γιαννούλης

i

©intime

Νέο πρόβλημα στην Εθνική: Μετά τον Μπουχαλάκη και τον Αλεξανδρόπουλο αμφίβολος και ο Γιαννούλης

Δημήτρης Χούπης 22:33 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 14.06.2023

Ένα νέο πρόβλημα εμφανίστηκε στην Εθνική, καθώς ο Δημήτρης Γιαννούλης ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Ιρλανδία.

Ένα νέο πρόβλημα για την Εθνική Ελλάδος εμφανίστηκε ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του για το παιχνίδι με τους Ιρλανδούς για τα προκριματικά του Euro 2024 είναι αμφίβολη.

Ο αριστερός μπακ της Νόριτς είναι ο τρίτος παίκτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που δεν είναι σίγουρος για το παιχνίδι της Παρασκευής (16/6). Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι οι άλλοι δύο, οι οποίοι έκαναν πρόγραμμα επανέναρξης. 

Για τους υπόλοιπους το βάρος έπεσε στην τακτική και στις στατικές φάσεις, ενώ έγινε δουλειά και στην κυκλοφορία της μπάλας στην «OPAP Arena», όπου έγινε η προπόνηση. Την ίδια ώρα ο τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πόγετ, δεν έκανε γνωστές τις σκέψεις για τη σύνθεση που θα παρατάξει. 

Ο αγώνας της Εθνικής με την Ιρλανδία την Παρασκευή (16/6) υπενθυμίζεται πως είναι «στον αέρα», λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους που κηρύχθηκε από τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά για τα θύματα του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο. 

Συγκεκριμένα η ΕΠΟ ξεκίνησα κατευθείαν τις επαφές, αλλά η αναβολή του παιχνιδιού δεν είναι στο χέρι τους. Προφανώς και αν ήταν στην ευχέρειάς τους θα είχε αναβληθεί. Παρόλα αυτά η UEFA θα πάρει την τελική απόφαση, αλλά τις περισσότερες φορές δεν προχωράει σε αναβολές αγώνων. 

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν μιλήσει με τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και η οριστική απόφαση είναι σε αναμονή. Το ματς είναι δύσκολο να γίνει το Σάββατο γιατί τη Δευτέρα η Ελλάδα παίζει με τη Γαλλία στο Παρίσι.