Ο Χάραλντ Λέχνερ διαιτητής στο Ελλάδα - Ιρλανδία

Ο Χάραλντ Λέχνερ διαιτητής στο Ελλάδα - Ιρλανδία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:09 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:19 - 13.06.2023

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές για τα προκριματικά του Euro και στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιρλανδία ορίστηκε ο Χάραλντ Λένχερ

Η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Ιρλανδίας, με φόντο την τρίτη αγωνιστική του Β' ομίλου των προκριματικών του Euro 2024.

H UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στην αναμέτρηση, με τον αυστριακό, Χάραλντ Λέχνερ, να ορίζεται για το παιχνίδι της «OPAP Arena». Βοηθοί του ρέφερι θα είναι ο Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς και ο Αντρέας Στάουντινγκερ, ενώ χρέη τέταρτου θα αναλάβει ο Μάρκους Χαμάτερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ναντ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, για το γεγονός πως δεν καταλόγισε φάουλ υπερ του Αμπουμπακάρ Καμαρά, πριν οι Γάλλοι κάνουν το 2-1.

Πέραν του συγκεκριμένου ματς, ο Λέχνερ έχει σφυρίξει επίσης στους αγώνες Παναθηναϊκός - Εστορίλ (2014/15), ΠΑΟΚ - Ντινάμο Τιφλίδας (2016/17) και ΑΕΚ - Λέστερ (2020/21).

Ο Παπαπέτρου σε ματς των προκριματικών 

Ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρχει στα προκριματικά του Euro, με τον Αναστάσιο Παπαπέτρου να αναλαμβάνει το παιχνίδι ανάμεσα σε Σαν Μαρίνο και Καζακστάν, έχοντας βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο και Ιορδάνη Απτόσογλου. Τέταρτος θα είναι ο Αντρέας Γκάμαρης.