Αντικαταστάθηκαν τα σπασμένα καθίσματα στο πέταλο των οργανωμένων της «OPAP Arena» (pics & vids)

Ελλάδα

i

©Intime

Αντικαταστάθηκαν τα σπασμένα καθίσματα στο πέταλο των οργανωμένων της «OPAP Arena» (pics & vids)

Sportal newsroom 10:25 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 21.03.2024

Ενόψει της αναμέτρησης της Ελλάδας με το Καζακστάν, αντικαταστάθηκαν τα σπασμένα καθίσματα όπου υπήρχαν στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ, ενώ καθαρίστηκαν και τα πλέξι γκλας.

Απόψε το βράδυ (21/03, 21:45) η Ελλάδα δίνει κρίσιμη αναμέτρηση στην «OPAP Arena», με αντίπαλο το Καζακστάν και με φόντο μία θέση στα τελικά του Euro 2024. O κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο, θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια του Γκουστάβο Πογέτ και των παικτών του.

Όπως όλα δείχνουν, το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι κατάμεστο, καθώς μέχρι στιγμής έχουν φύγει παραπάνω από 25.000 εισιτήρια. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως θα ανοίξει και το δεύτερο πέταλο για πρώτη φορά, με σκοπό η ατμόσφαιρα να είναι εντυπωσιακή και να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που δίνει η επίσημη αγαπημένη με φόντο την πρόκριση.

Ενόψει της κρίσιμης και σπουδαίας αυτής αναμέτρησης, αντικαταστάθηκαν τα σπασμένα καθίσματα όπου υπήρχαν στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ, ενώ καθαρίστηκαν και τα πλέξι γκλας. Ολα αυτά καθώς

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες, στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ολλανδία η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν φαινόταν καλή, ενώ και η εικόνα των σπασμένων καθισμάτων δεν ήταν ευχάριστη. Ωστόσο, τώρα η εικόνα τόσο του χορταριού όσο και των καθισμάτων στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Οι σκέψεις του Πογέτ

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πογιέτ έχει καταλήξει στους δέκα παίκτες κι έχει ένα δίλημμα για μία θέση πίσω από τον Ιωαννίδη. Ο Γιακουμάκης σκόραρε ξανά στο MLS και ο Παυλίδης συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Άλκμααρ, αλλά στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης είναι σίγουρος. Είχε παίξει και στο τελευταίο επίσημο ματς με τη Γαλλία και ήταν εξαιρετικός, ενώ είναι κι αυτός σε φόρμα. Επιπλέον, ο Γιακουμάκης από τη στιγμή που έχασε δύο προπονήσεις δεν έχει πιθανότητες να ξεκινήσει.

Στο τέρμα ο Βλαχοδήμος δεν είναι πλέον βασικός στη Νότιγχαμ, ωστόσο, αυτός θα ξεκινήσει στο τέρμα. Δεξί μπακ θα είναι ο Μπάλντοκ, αριστερά θα παίξει ο Τσιμίκας και στόπερ θα είναι ο Μαυροπάνος με τον Χατζηδιάκο. Ο τελευταίος είχε πρόβλημα τραυματισμού, δεν έπαιξε στην Κάλιαρι το τελευταίο διάστημα αρκετά, αλλά είναι το μεγάλο φαβορί έναντι του Ρέτσου.

Στα χαφ όλα δείχνουν ότι θα παίξουν οι ΚουρμπέληςΜάνταλοςΜπακασέτας. Ο πρώτος δεν έχει πολλά ματς φέτος, όμως, ο Πογιέτ τον εμπιστεύεται και λογικά θα παίξει με τους Σιώπη (πιο ανασταλτικός χαφ), Μπουχαλάκη να μένουν στον πάγκο.

Πίσω από τον Ιωαννίδη, θα είναι οι ΜασούραςΠέλκας. Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι σταθερός και φέτος, ενώ ο μεσοεπιθετικός της Μπασάκσεχιρ, λόγω τραυματισμού έμεινε αρκετό καιρό εκτός. Αυτό είναι και το μοναδικό, όπως φαίνεται, δίλημμα του Πογέτ.