Πάνω από 18 χιλ. εισιτήρια έφυγαν για το Ελλάδα - Καζακστάν, τι ισχύει με το πέταλο των οργανωμένων;

Ελλάδα - Ολλανδία

i

©Intime

Πάνω από 18 χιλ. εισιτήρια έφυγαν για το Ελλάδα - Καζακστάν, τι ισχύει με το πέταλο των οργανωμένων;

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:00 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 20.03.2024

Πάνω από 18 χιλ. εισιτήρια έχουν φύγει για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελλάδα και Καζακστάν. Τι ισχύει με το πέταλο των οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ;

Την ερχόμενη Πέμπτη (21/3) η Ελλάδα δίνει έναν από τους δύο τελικούς της, κόντρα στο Καζακστάν, με στόχο μία θέση στα τελικά του Euro 2024. O κόσμος αναμένεται να δώσει το «παρών» στην «OPAP Arena», θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια του Γκουστάβο Πογέτ και των παικτών του.

Μέχρι στιγμής, πάνω από 18 χιλ. εισιτήρια έχουν πουληθεί, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται μέρα με τη μέρα, μέχρι και την εξάντληση των διαθέσιμων εισιτηρίων. Ερωτηματικό βέβαια παραμένει το τι θα ισχύσει με το πέταλο των οργανωμένων φίλων της ΑΕΚ, μία απόφαση που αναμένεται να ληφθεί την Τρίτη (19/3).

Σε διαθεσιμότητα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Καζακστάν

Η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη για τον πρώτο της «τελικό»! Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Euro 2024 της Γερμανίας στα playoffs του Nations League, με την αναμέτρηση κόντρα στο Καζακστάν στην «OPAP Arena» να είναι προγραμματισμένη για τις 21 Μαρτίου.

Μέσω ανακοίνωσης, πριν από λίγες ημέρες, η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια για τη συγκεκριμένη σπουδαία αναμέτρηση έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου. Οι τιμές ξεκινούν από 20€ και φτάνουν τα 60€.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τα εισιτήρια της αναμέτρησης κόντρα στο Καζακστάν:

«Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€.

Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Πογέτ: «Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιό μου που λήγει - Συγχαρητήρια σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

17:13 - 18.03.2024

Πογέτ: «Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιό μου που λήγει - Συγχαρητήρια σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό»

Για το συμβόλαιό του με την Εθνική Ελλάδας μίλησε ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος τόνισε πως δεν σκέφτεται τη λήξη του τη δεδομένη στιγμή. Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για την πρόκρισή τους στους «8» του Europa Conference League.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου».