Ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ σφυρίζει στο Ελλάδα - Ολλανδία

Αλεχάντρο Ερνάντεθ

i

© Intime

Ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ σφυρίζει στο Ελλάδα - Ολλανδία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:21 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 13.10.2023

Ο 40χρονος Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ θα διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελλάδα και Ολλανδία στην Opap Arena.

Η UEFA γνωστοποίησε τους ορισμούς διαιτητών για τα προκριματικά του Euro. Σε ότι αφορά το Ελλάδα - Ολλανδία την ερχόμενη Δευτέρα (16/10), ο 40χρονος Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ θα διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του είναι οι Χοσέ Ναράνιο και Ντιέγκο Σάντσες Ρόχο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα.

Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα ο Γούτας

Ο Δημήτρης Γούτας είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό της απουσίας του Παντελή Χατζηδιάκου, αφού ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε τον υψηλόσωμο αμυντικό της Κάρντιφ για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Ολλανδία.

Η Εθνική Ομάδα είναι έτοιμη να δώσει σήμερα (13/10, 21:45) ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού στο Δουβλίνο. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ, θα περιμένει παράλληλα και αρνητικό αποτέλεσμα των Ολλανδών, οι οποίοι θα φιλοξενούν την ίδια ώρα την Γαλλία.

«Ο Δημήτρης Γούτας κλήθηκε από τον κ. Πογέτ στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες με την Ιρλανδία και την Ολλανδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2024. Ο διεθνής στόπερ έχει τρεις συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών: τον Νοέμβριο του 2021 έπαιξε εναντίον της Ισπανίας και του Κοσόβου για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τον Σεπτέμβριο του 2022 με αντίπαλο της Βόρ. Ιρλανδία για το UEFA Nations League. Ο Δημήτρης Γούτας θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής στο Δουβλίνο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.