Για να μείνει «ζωντανή» η Εθνική, όλα για όλα απέναντι στην Ιρλανδία

Εθνική Ομάδα

i

©intime

Για να μείνει «ζωντανή» η Εθνική, όλα για όλα απέναντι στην Ιρλανδία

Κωνσταντίνος Ζήκος 08:47 - 13.10.2023 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 13.10.2023

Η Εθνική ομάδα δίνει απόψε(13/10, 21:45) ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για το μέλλον της στην προκριματική φάση του Euro 2024, αφού «κοντράρεται» με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα επιδιώξει αποκλειστικά τη νίκη για να μείνει ζωντανή στο «κυνήγι» της πρόκρισης.

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει απόψε(13/10, 21:45) την Ιρλανδία, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού χρειάζεται τους τρεις πόντους, για να εξακολουθεί να ελπίζει στην απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας, μίλησε στη χτεσινή(12/10) συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος δήλωσε πως η Ελλάδα θα προσπαθήσει να πάρει την απευθείας πρόκριση, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν εξαρχής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o Γκουστάβο Πογέτ:

Για το πόσο κοντά είναι το Euro 2024 και για το ματς με την Ιρλανδία: «Είμαστε ρεαλιστές, γνωρίζουμε τη θέση μας στον όμιλο και θυμάμαι την αντίδρασή μου όταν έγινε η κλήρωση. Ήξερε ότι θα είναι δύσκολο να προκριθούμε μέσω του ομίλου. Ευτυχώς τον Μάρτιο έχουμε τα μπαράζ και τη δεύτερη ευκαιρία. Αλλά είμαστε στην κούρσα και θα τρέξουμε. Έχουμε τραυματισμούς, αλλά όχι δικαιολογίες. Ξέρουμε τι θα κάνουν οι αντίπαλοι. Πρέπει να είμαστε γενναίοι για να κάνουμε το παιχνίδι μας». 

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει τη διάταξη: «Σχετικά με τους φορ, προσπάθησα να δω πως παίζουμε τους συλλόγους τους, όπου σκοράρουν, ώστε να τους βοηθήσω και εδώ να βρίσκουν γκολ. Δεν είναι εύκολο, αλλά ψάχνουμε λύσεις. Είναι πολλοί Ιρλανδοί εδώ και δεν μπορώ να σας πω για το σύστημα. Να παίξουμε με τρεις χαφ; Μην είμαστε δραματικοί, θα το δούμε αύριο».

Που θα δείτε Ιρλανδία - Ελλάδα κι Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
EURO

08:33 - 13.10.2023

Που θα δείτε Ιρλανδία - Ελλάδα κι Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

Από το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει η «μάχη» της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague.

Θυμίζουμε, το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ιρλανδία θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του ALPHA και το Νοvasports Start.