Απειλεί την Ελλάδα ο Κβαρατσχέλια: «Τη σεβόμαστε, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να νικήσει μέσα στη Γεωργία» (vid)

Απειλεί την Ελλάδα ο Κβαρατσχέλια: «Τη σεβόμαστε, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να νικήσει μέσα στη Γεωργία» (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 22:24 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:26 - 24.03.2024

Το αστέρι της Γεωργίας Κβίτσα Κβαρατσχέλια μίλησε για τη μάχη με την Ελλάδα και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.

Η Γεωργία προετοιμάζεται για τη μάχη με την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη και ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια δήλωσε αισιόδοξος για την έκβασή της.

Το αστέρι της Γεωργίας και της Νάπολι, μίλησε στο κανάλι της εθνικής του ομάδας και τόνισε ότι η Ελλάδα είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά δεν μπορεί να νικήσει μέσα σε ένα γεμάτο «Μπόρις Παϊτχάτζε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κβαρατσχέλια: «Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με θετικά συναισθήματα, γιατί μια τέτοια συνάντηση χρειάζεται υπευθυνότητα και θετική αντιμετώπιση.

Προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή που θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση κι ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει Σηματία έχει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, να παλέψουμε και να νικήσουμε. Όποιος και αν πετύχει γκολ, το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε.

Η πιο δυνατή ομάδα θα επικρατήσει κι ελπίζω να είναι η δική μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, γνωρίζουμε τη δύναμή της Ελλάδας, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να νικήσει μέσα στη Γεωργία μπροστά σε τόσους πολλούς φιλάθλους. Να έρθει ο κόσμος και να απολαύσει το παιχνίδι».

Η σημερινή προπόνηση της Γεωργίας, υπό τις οδηγίες του Βίλι Σανιόλ έγινε στο αθλητικό κέντρο του Σαγκουράμο.

Η προετοιμασία της αντιπάλου της Εθνικής, θα γίνει και αύριο στο Σαγκουράμο, ενώ η Ελλάδα θα προπονηθεί στο «Μπόρις Παϊτχάτζε» στις 17.30 ώρα Ελλάδας (19.30 Γεωργίας) και μία ώρα νωρίτερα θα μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου ο Γκουστάβο Πογέτ.

Να θυμίσουμε την αποστολή της Γεωργίας: Τερματοφύλακες: Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, (Βαλένθια, Ισπανία), Γκιόργκι Λόρια (Ντιναμό Τιφλίδας, Γεωργία), Λούκα Γκουγκεσασβίλι (Καραμπάχ, Αζερμπαϊτζάν).

Αμυντικοί: Σόλομον Κβερκβέλια (Αλ Ακχούντ, Σαουδική Αραβία), Σάσα Σαζόνοφ (Τορίνο, Ιταλία), Γκουράμ Κασία (Σλόβαν, Σλοβακία), Γκιόργκι Γκβελεσιάνι (Περσέπολις, Ιράν), Λάσα Ντβαλί (ΑΠΟΕΛ, Κύπρος), Λούκα Λοκοσβίλι (Κρεμονέζε, Ιταλία), Οτάρ Κακαμπάτζε (Κρακοβία, Πολωνία), Βλαντιμίρ Μαμουσασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι, Γεωργία), Λεβάν Σενγκέλια (Παναιτωλικός, Ελλάδα), Γκιόργκι Τσιταϊσβίλι (Ντιναμό Μπατούμι, Γεωργία), Γκιόργκι Γκοτσολεϊσβίλι (Σαχτάρ, Ουκρανία).

Μέσοι/επιθετικοί: Οτάρ Κιτεϊσβίλι (Στουρμ, Αυστρία), νίκα Κουεκβεσκίρι (Λεχ, Πολωνία), Γκιόργκι Τσακβετάτζε (Γουότφορντ, Αγγλία), Σαντροτουνασβίλι (Βόλφσμπουργκ, Αυστρία), Γκιόργκι Κοχορασβίλι (Λεβάντε, Ισπανία), Γιαμπά Κανκάβα (Σλόβαν, Σλοβακία), Ανζόρ Μεκβαμπισβίλι (Κραιόβα, Ρουμανία), Γκιόργκι Μικουτάτζε (Μετς, Γαλλία), Μπουντού Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη, Γερμανία), Γκιόργκι Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ, Κύπρος), Ζούρικο Νταβιντασβίλι (Μπορντό, Γαλλία), Κβίτσα Κβρατασχέλια (Νάπολι, Ιταλία).

Ο Σανιόλ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 14.00 και η τελευταία προπόνηση της Γεωργίας θα ξεκινήσει στις 14.45.