«Φαβορί η Γεωργία στο παιχνίδι εναντίον της Ελλάδας»

Οι παίκτες της Εθνικής

i

© Intime

«Φαβορί η Γεωργία στο παιχνίδι εναντίον της Ελλάδας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:01 - 24.03.2024

Τη Γεωργία βλέπει ως φαβορί η γνωστή σελίδα «We Global Football» για πρόκριση στην αναμέτρηση εναντίον της Ελλάδας, όσον αφορά τον τελικό των playoffs του Nations League.

To βράδυ της Τρίτης (26/3) η Ελλάδα θα βρίσκεται στην Τιφλίδα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία. Η «γαλανόλευκη» στόχο έχει να πάρει τη νίκη και κατ' επέκταση την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, εκεί όπου θα την περιμένουν οι Τουρκία, Τσεχία και Πορτογαλία.

Η «γαλανόλευκη» φαντάζει φαβορί για την αναμέτρηση σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, εντούτοις υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν το αντίθετο. Μία από αυτές είναι και η γνωστή σελίδα «We Global Football» η οποία βλέπει ως φαβορί του αγώνα τη γηπεδούχο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτησή της, η σελίδα τονίζει πως η Γεωργία υπερισχύει στις λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κβαρατσχέλια έχει πιθανότητες πρόκρισης 50,44 %, έναντι 49,56 % που έχει η «γαλανόλευκη».

Γιγαντοοθόνη και αλλαγή στα ΜΜΜ: Όλη η Τιφλίδα στο... πόδι για το Γεωργία - Ελλάδα

Το απόγευμα της Τρίτης (26/3) είναι πολύ κρίσιμο για την Εθνική Ελλάδας, η οποία θέλει να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024. Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να επικρατήσει της Γεωργίας, στον τελικό των playoffs του UEFA Nations League.

Όσο κρίσιμο, πάντως, είναι για τη «γαλανόλευκη» αυτό το παιχνίδι, άλλο τόσο είναι και για την αντίπαλό της. Στη χώρα της ανατολικής Ευρώπης, οι φίλαθλοι της... παρέας του Κβαρατσχέλια ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση.

Xαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως 52.000 εισιτήρια εξαφανίστηκαν το Σάββατο (23/3), ελάχιστες ώρες από τη στιγμή που βγήκαν προς πώληση. Mάλιστα, αρκετοί ήταν οι επιτήδειοι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, πουλώντας εισιτήρια στη «μαύρη» αγορά.

Από μεριά της η Ομοσπονδία της Γεωργίας καθώς και ο δήμαρχος Τιφλίδας μερίμνησαν για εκείνους που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν ένα «μαγικό χαρτάκι». Συγκεκριμένα, όπως έκαναν γνωστό τα ΜΜΕ της χώρας, στην Πλατεία Δημοκρατίας της γεωργικής πρωτεύουσας θα στηθεί γιγαντοοθόνη, η οποία θε μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα της ομάδας με την Ελλάδα.

«Δείτε τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα στη μεγάλη οθόνη! Από τις 19:00 όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι μπορείτε να βρεθείτε στην Πλατεία Δημοκρατίας, όπου θα βρείτε μια ζώνη φιλάθλων που θα φτιαχτεί χάρη στον Δήμο. Ελάτε με τους φίλους σας και συμμετάσχετε σε διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες που διοργανώνουν η "Coca Cola" και η "Bank of Georgia".

Στο σημείο θα βρείτε εστιατόρια και το επίσημο fanshop της ομάδας, όπου μπορείτε να αγοράσετε σουβενίρ. Στις 20:45 παρακολουθήστε τον αγώνα της εθνικής ομάδας. Ας στηρίξουμε μαζί την Εθνική Γεωργίας απέναντι στην Ελλάδα», ανέφερε η εκδήλωση της «GFF».

Παράλληλα, με αφορμή τον αγώνα αλλά και τη γιγαντοοθόνη που θα στηθεί, ο Δήμος Τιφλίδας έκανε γνωστό πως θα γίνει αλλαγή στα δρομολόγια όλων των ΜΜΜ. Συγκεκριμένα, αυτά θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο προκειμένου οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο κέντρο της πόλης να επιστρέψουν ομαλά στα σπίτια τους.