Έμειναν στο μηδέν Λεβαδειακός και Παναιτωλικός
i

© Intime

Έμειναν στο μηδέν Λεβαδειακός και Παναιτωλικός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:58 - 26.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 26.02.2023

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής να λήξει χωρίς σκορ

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με αποτέλεσμα να μοιραστούν τον βαθμό στην πόλη της Βοιωτίας.

Νικητής της αναμέτρησης ήταν ο δυνατός αέρας - που έκανε δυσκολότερο το έργο των παικτών - και κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έβαλαν μεγαλύτερα ζόρια στους γηπεδούχους, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν, καθώς οι δυνατοί άνεμοι άλλαζαν την πορεία της μπάλας. Ο Λεβαδειακός μπήκε δυναμικά στο ματς, όμως ο Παναιτωλικός ανέκτησε τον έλεγχο και στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε την υπεροχή. Μεγαλύτερη φάση του αγώνα αυτή που προέκυψε από τη σέντρα του Βρακά (54') η οποία αιφνιδίασε τον Γκρατερόλ, με τον γκολκίπερ να διώχνει την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πλέον καλείται να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κενό στη βαθμολογία, τις επόμενες δύο (τελευταίες) αγωνιστικές της Stoiximan Super League, προκειμένου να παραμείνει στο «παιχνίδι» της παραμονής.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Ο άνεμος σε συνδυασμό με την αδιαφορία του Παναιτωλικού για νίκη - αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή του - δεν έφεραν τελικά τη νίκη σε κανέναν.

MVP: Σε ένα παιχνίδι το οποίο οι φάσεις ήταν ελάχιστες, αυτός πουτ ξεχώρισε ήταν ο Γκρατερόλ, αφού αποσόβησε το γκολ στη μεγαλύτερη φάση του αγώνα.

Λεβαδειακός (Πετράκης, 4-3-3): Γκροφ - Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Παναγιώτου – Νίκας (69’ Σκβάρκα), Νταμπό, Χάμοντ - Βρακάς, Γιαννιώτας (80’ Συμελίδης), Σακό (74’ Δούμτσιος)

Στον πάγκο: Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μεχία, Σαχπεκίδης, Βινίσιους, Σαβιέρ

Παναιτωλικός (Αναστασίου, 4-3-3): Γκρατερόλ - Λιάβας, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης - Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (80’ Μπουζούκης) – Σενγκέλια (63’ Χουάνπι), Ντουάρτε, Καρέλης (80’ Ζοάο Πέδρο).

Στον πάγκο: Ανέστης, Αποστολάκης, Μόρσεϊ, Στάγιτς, Τσιγγκάρας, Ξενιτίδης.