Έμερι: «Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός, ήταν η καλύτερη ομάδα»

Ουνάι Έμερι

i

©intime

Έμερι: «Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός, ήταν η καλύτερη ομάδα»

Δημήτρης Χούπης 01:22 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 20.05.2024

Ο Ουνάι Έμερι παραδέχτηκε και συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό του Conference League, τονίζοντας ότι ήταν η καλύτερη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός με δύο νίκες (4-2, 2-0) κόντρα στην Άστον Βίλα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» προκρίνονται τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στον οποίο θα βρουν απέναντί τους τη Φιορεντίνα. Η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Βέλγιο κόντρα στην Μπριζ και πήρε και εκείνη το εισιτήριο για την Αθήνα.

Με τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, Ουνάι Έμερι, αποθέωσε τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, σχολίασε πως ήταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια πήρε την πρόκριση, ενώ ευχαρίστησε και τους οπαδούς της Βίλα.

Ποια είναι η Φιορεντίνα του 2023/24 που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Europa Conference League
CONFERENCE LEAGUE

01:18 - 10.05.2024

Ποια είναι η Φιορεντίνα του 2023/24 που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Europa Conference League

Η περσινή φιναλίστ του Europa Conference League Φιορεντίνα, με αξία 250 εκατ. ευρώ, με τον φετινό θα έχει έξι ευρωπαϊκούς τελικούς στην ιστορία της και μετράει μία κατάκτηση. Αυτή είναι η ομάδα που θ’ αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τελικό στην OPAP Arena στις 29 Μαϊου. Είναι ο πρώτος σύλλογος που έφτασε και στους τέσσερις μεγάλους τελικούς ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων!

«Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει και απόψε και να προκριθεί, ήταν η καλύτερη ομάδα. Χάσαμε την ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι. Προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στο πώς θα παίξουμε 90 λεπτά εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο φτιάξαμε ευκαιρίες και τους περιορίσαμε, αλλά εκείνοι σκόραραν.

Θέλαμε να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη και θα το καταφέρουμε μέσα από την Premier League. Είμαστε ευγνώμονες για τους οπαδούς μας», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή.