Έμερι: «Πετυχημένος προπονητής ο Μεντιλίμπαρ - Τον σέβομαι πολύ»

Ουνάι Έμερι

i

© PrtScr

Έμερι: «Πετυχημένος προπονητής ο Μεντιλίμπαρ - Τον σέβομαι πολύ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:46 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:10 - 17.05.2024

Λίγo πριν την πρώτη «μάχη» ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό, ο Ουνάι Έμερι αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία!

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κοντραριστεί στο «Βίλα Παρκ» με την Άστον Βίλα (2/5, 22:00, Cosmote Sport 2 HD), στο πλαίσιο του πρώτου ματς της ημιτελικής φάσης του Conference League.

Μπορεί το έργο να φαντάζει δύσκολο, καθώς μιλάμε για μία πανίσχυρη ομάδα που τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League κι αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όμως οι παίκτες του Βάσκου τεχνικού έχουν αποδείξει πολλάκις φέτος πως είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν και απόψε καλούνται να το κάνουν ξανά, με φόντο τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ένα 24ωρο πριν την πρώτη «μάχη», ο Ουνάι Έμερι εξέφρασε τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο τεχνικός της Άστον Βίλα:

«Θεωρώ πως είμαστε σε καλή επαφή με όλους, απολαμβάνουμε τον ανταγωνισμό και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Για μας, ο ημιτελικός είναι πολύ συναρπαστική στιγμή.

Το παρελθόν είναι σημαντικό για τις εμπειρίες μου, τα επιτεύγματά μου, αλλά όχι για το μέλλον μου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά αυτό το μέλλον. Μπορούμε να χτίσουμε κάτι».

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Είναι ένας πολύ επιτυχημένος προπονητής στην Ισπανία. Πάντα παίζαμε στο πρωτάθλημα στην La Liga. Πάντα τον σέβομαι πολύ γιατί είναι πολύ ανταγωνιστικός, είναι ένας πολύ παθιασμένος προπονητής όπως εγώ και έχει επιτυχίες.

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός
CONFERENCE LEAGUE

08:33 - 02.05.2024

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στο «Villa Park» το βράδυ της Μ. Πέμπτης (2/5, 22:00) στον πρώτο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου να θέσεις τις βάσεις πρόκρισης στον τελικό της 29ης Μαΐου.

Του αξίζει να έχει αυτή την ευκαιρία στην Ευρώπη όπως είχε πέρυσι στη Σεβίλλη όταν κέρδισε το Europa League. Θα τον σεβαστώ πολύ γιατί γνωρίζω τον ανταγωνιστικό τρόπο που συνήθως χτίζει με τις ομάδες του».

Ο Ουνάι Έμερι επιβεβαίωσε την απουσία των Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίελμανς, ενώ τόνισε: «Ο Άλεξ Μορένο δεν είναι διαθέσιμος για αύριο, αλλά είναι κοντά στο να επιστρέψει. Ο Νικολό Ζανιόλο θα μπορούσε να είναι στην ομάδα αύριο, νιώθει καλύτερα».