«Βέλη» στον Εμπαπέ για τις άσεμνες χειρονομίες του στους οπαδούς της Μπρεστ (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Printscreen

«Βέλη» στον Εμπαπέ για τις άσεμνες χειρονομίες του στους οπαδούς της Μπρεστ (vid)

Κώστας Τόπας 10:22 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 30.10.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε μετά την απόφασή του να πανηγυρίσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο μπροστά στην κερκίδα της Μπρεστ.

Η ζωή του Κιλιάν Εμπαπέ δεν τελειώνει μετά από 90 λεπτά. Ο Γάλλος αστέρας, αφού σκόραρε εναντίον της Μπρεστ στο 90', πανηγύρισε έξαλλα και γύρισε προς τις αντίπαλες εξέδρες κάνοντας μια άσχημη χειρονομία. Μία κίνηση που δεν άρεσε στα γαλλικά ΜΜΕ.

Ο αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν δίστασε να μεταβεί στα κοινωνικά δίκτυα για να δικαιολογήσει τη χειρονομία του σε όλους όσους έχουν επικρίνει τη στάση του. Συγκεκριμένα, απάντησε σε δημοσιογράφο της «Equipe», ο οποίος είπε τα εξής: «Ένας αρχηγός της εθνικής Γαλλίας δεν πρέπει να το κάνει αυτό».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν το άφησε έτσι και μέσω social media θέλησε να στηρίξει την απόφασή του να πανηγυρίσει με τον συγκεκριμένο τρόπο.

«Λοιπόν, φυσικά, έπρεπε ακόμη και να πανηγυρίσω έτσι όταν προσβάλουν τον συμπαίκτη μου. Μερικοί από αυτούς δεν έχουν πατήσει ποτέ πραγματικά το πόδι τους σε γήπεδο ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα από το επίπεδο», είπε ο 24χρονος Γάλλος αστέρας.

Ο Εμπαπέ έλαβε κίτρινη κάρτα για τη χειρονομία του, ωστόσο συνέχισε να πανηγυρίζει με το συγκεκριμένο τρόπο προς τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, το σχόλιο του προπονητή της Μπρεστ ήταν επικριτικό για τον Εμπαπέ. «Δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά βρήκα τη στάση ορισμένων παικτών της Παρί γελοία. Κέρδισες τον αγώνα, δεν χρειάζεται να προσθέσεις σε αυτό. Όταν λείπετε από το σπίτι, σας ενοχλούν και έχουμε μια υγιεινή ατμόσφαιρα εδώ. Υπάρχουν πολλά στάδια όπου τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν δημιουργηθεί», είπε ο τεχνικός της Μπρεστ, Ρόι.

Ο Λουίς Ενρίκε ήταν επίσης επικριτικός, προσθέτοντας: «Δεν μου αρέσουν τέτοια πράγματα. Είναι καλύτερα να πανηγυρίσετε απλά και να απολαύσετε τη στιγμή. Κάποιος πρέπει να προσπαθήσει να εκπέμψει μια θετική ενέργεια».

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!