Ο Εμπαπέ αναφέρει ότι ενώ όλοι συγκεντρωμένοι ο Νεϊμάρ πάει... για πόκερ
i

Νεϊμάρ & Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Xavier Laine/Getty Images/Ideal Images

Ο Εμπαπέ αναφέρει ότι ενώ όλοι συγκεντρωμένοι ο Νεϊμάρ πάει... για πόκερ

Sportal newsroom 12:01 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 16.02.2023

Αποκάλυψη κατά του συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, έκανε ο Εμπαπέ, υποστηρίζοντας, ότι ο Βραζιλιάνιος πάει συνεχώς για πόκερ.

Άνω κάτω είναι τα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν τον τελευταίο καιρό. Οι συνεχόμενες ήττες για την ομάδα του Παρισιού έχουν δημιουργήσει νεύρα και γκρίνια μεταξύ των παικτών, αλλά και των οπαδών, που ζητούν εξηγήσεις για την εμφάνιση της ομάδας τους. 

Στο επίκεντρο της προσοχή όμως πέφτει πάνω στον Νεϊμάρ, ο οποίος, όπως φαίνεται είναι φευγάτος από το Παρίσι. Ο Βραζιλιάνος λέγεται ότι μπορεί να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα το καλοκαίρι και μαζί του μπορεί να φύγει και ο Λιονέλ Μέσι. Ο λόγος για την αποχώρηση του 31χρονου επιθετικού φημολογείται, ότι είναι ο τσακωμός του με τον Λουίς Κάμπος. Ο Πορτογάλος πρόκειται για τον άνθρωπο, που βρισκεται πίσω από όλες τις μεταγραφές και αποχωρήσεις στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρόλα αυτά ο Νεϊμάρ διέψευσε τις φήμες αυτές. Παράλληλα ο συμπαίκτης του στην γαλλική ομάδα, Κιλιάν Εμπαπέ, πρόσφατα είχε «πετάξει» σπόντα κατά του Βραζιλιάνου, ότι τα βράδια ξενυχτάει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Λέγεται μάλιστα, ότι το βράδυ της Τετάρτης (15/2) ο 31χρονος διεθνής βρισκόταν σε εθεάθη σε τουρνουά πόκερ, επιβεβαιώνοντας τα λόγια του Γάλλου σταρ.