Η Ρεάλ είχε τάξει αστρονομικό μπόνους στον Εμπαπέ εάν έλεγε το «ναι»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Η Ρεάλ είχε τάξει αστρονομικό μπόνους στον Εμπαπέ εάν έλεγε το «ναι»

Κώστας Τόπας 14:43 - 04.01.2024

Νέες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν γύρω από την πρόταση που είχε καταθέσει πέρυσι η Ρεάλ Μαδρίτης στον Κιλιάν Εμπαπέ για να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ λήγει με την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέλη Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί ήδη να μιλήσει με ευρωπαϊκούς συλλόγους για προσύμβαση. Αυτό περιλαμβάνει αγγλικούς συλλόγους, με την Ρεάλ, την Λίβερπουλ, την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι μεταξύ των συλλόγων που συνδέονται με μια κίνηση.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», οι Reds του Γιούργκεν Κλοπ λέγεται ότι είναι «ο πιο αξιόπιστος και επικίνδυνος υποψήφιος» για την απόκτηση του Εμπαπέ από την Παρί, αν και οποιαδήποτε συμφωνία θα είχε ένα σημαντικό μπόνους υπογραφής. Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνδεθεί έντονα με τον 24χρονο αστέρα ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει έναν «καθαρό» σέντερ φορ στην ομάδα της σε μόνιμη βάση αυτή τη στιγμή.

Δεδομένης της επιθυμίας του προέδρου, Φλορεντίνο Πέρεθ να υπογράψει τον Εμπαπέ, παρά την τρέχουσα οικονομική δυσπραγία της Ρεάλ, μια μετακόμιση του Γάλλου στο «Μπερναμπέου» δεν θα προκαλούσε σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ εξέδωσε ανακοίνωση τον Νοέμβριο, αρνούμενη ότι είχαν μιλήσει πρόσφατα με τον Εμπαπέ.

Το «Athletic» υποστηρίζει τώρα ότι ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός είχε συνομιλίες με τη Ρεάλ Μαδρίτης για μια μετακόμιση το 2022, αν και η έκταση των συνομιλιών δεν είναι ξεκάθαρη. Ο πρώην αστέρας της Μονακό τελικά επέλεξε να μείνει στη Γαλλία. Την ημέρα λήξης της προθεσμίας του προηγούμενου έτους, η Ρεάλ υπέβαλε προσφορά 220 εκατομμυρίων ευρώ για να τον υπογράψει η οποία απορρίφθηκε από την Παρί.

Και σύμφωνα με μια πηγή κοντά στον Εμπαπέ, μιλώντας στο «Athletic», αυτές οι συνομιλίες του 2022 περιελάμβαναν «κατανόηση» ότι ο 24χρονος θα λάμβανε μπόνους υπογραφής ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ - αν και υποστηρίζεται ότι οποιεσδήποτε συνομιλίες τώρα θα οδηγούσαν πιθανότατα σε συμφωνία για πολύ μικρότερο νούμερο.

Από πλευράς του, ο Εμπαπέ προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τυχόν ισχυρισμούς ότι έρχεται οποιαδήποτε μετακίνηση από την Παρί, δηλώνοντας ότι προς το παρόν δεν έχει πάρει απόφαση για το μέλλον του μέχρι στιγμής.