Ξέσπασε ο Εμπαπέ με το βίντεο καμπάνιας της Παρί: «Δεν συμφώνησα για κάτι τέτοιο, θα κινηθώ νομικά» (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Ξέσπασε ο Εμπαπέ με το βίντεο καμπάνιας της Παρί: «Δεν συμφώνησα για κάτι τέτοιο, θα κινηθώ νομικά» (vid)

Κώστας Τόπας 15:26 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 06.04.2023

Έξαλλος έγινε ο Κιλιάν Εμπαπέ όταν είδε ότι στο βίντεο καμπάνιας που κυκλοφόρησε η Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση των διαρκείας, δημοσιεύθηκαν όσα ο ίδιος είπε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσε ένα βίντεο για να προωθήσει την ανανέωση διαρκείας στο «Παρκ ντε Πρενς» την επόμενη σεζόν. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το πρόσωπο της καμπάνιας, σε αντίθεση με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, οι οποίοι απουσιάζουν.

Στο εν λόγω βίντεο, ο 24χρονος Γάλλος αστέρας ανέφερε: «Η ατμόσφαιρα, το έδαφος, η ατμόσφαιρα… Το Παρκ Ντε Πρενς είναι ο 12ος παίκτης, είναι αυτό που μας φέρνει πρόσθετη δύναμη για να πολεμήσουμε τις μάχες μας», αναφέρει ο Εμπαπέ στο βίντεο και συμπληρώνει ότι: «Το να είσαι Παριζιάνος, είναι περηφάνια, για αυτό που είμαστε, για αυτό που αντιπροσωπεύουμε, περήφανοι που είμαστε φιλόδοξοι, που θέλουμε να κάνουμε πράγματα, επιθυμούμε να κερδίζουμε, να ξεπερνάμε πάντα τον εαυτό μας και να μην ξεχνάμε ποτέ από πού ερχόμαστε», κατέληξε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κιλιάν Εμπαπέ αντέδρασε στην καμπάνια ανανέωσης που αποκάλυψε η Παρί, καθώς όπως τόνισε δεν είχε συμφωνήσει να δημοσιευτεί η συνομιλία που είχε με τον άνθρωπο των Παριζιάνων.

Η ανάρτηση του Κιλιάν Εμπαπέ

«Μόλις έλαβα μέρος στην προβολή της καμπάνιας ανανέωσης του συλλόγου για τη σεζόν 2023-2024. Δεν ενημερώθηκα ποτέ για το περιεχόμενο της συνέντευξης με τον συνομιλητή μου. Έμοιαζε με βασική συνέντευξη κατά τη διάρκεια "μιας ημέρας μάρκετινγκ συλλόγου". Δεν συμφωνώ με αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε. Γι' αυτό παλεύω για ατομικά δικαιώματα εικόνας. Η Παρί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια μεγάλη οικογένεια, αλλά σίγουρα δεν είναι η Kylian Saint Germain».