Ανατροπή: Ο Εμπαπέ διαπραγματεύεται την ανανέωσή του με την Παρί

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Ανατροπή: Ο Εμπαπέ διαπραγματεύεται την ανανέωσή του με την Παρί

Κώστας Τόπας 09:35 - 25.08.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως είναι πρόθυμος να κάτσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί φέτος για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «υπόθεση Εμπαπέ» δεν σταματά να εκπλήσσει κάθε μέρα που περνάει. Ο Γάλλος επιθετικός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του μεταγραφικού παζαριού αυτό το καλοκαίρι κι επισημαίνει ότι έτσι θα είναι και τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι του επόμενου έτους.

Τώρα, το νέο σεναριακό στραβοπάτημα όλης αυτής της ασυναρτησίας έρχεται από το Sky Sports όπου διαβεβαιώνουν ότι ο Εμπαπέ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την ανανέωση του συμβολαίου του που, κατ' αρχήν, λήγει το 2024. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ​​υπάρχουν δύο επιλογές στο τραπέζι. Το πρώτο είναι να υπογράψει ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός έναν ακόμη χρόνο, μέχρι το 2025, και το δεύτερο να υπογράψει νέο συμβόλαιο και, άρα, με νέους όρους.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Εμπαπέ δεν θα αποχωρούσε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη χρονιά, κάτι που ο γαλλικός σύλλογος θέλει να αποφύγει πάση θυσία. Εν τω μεταξύ, στη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένουν προσεκτικοί σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση, περιμένοντας να κάνουν την κίνησή τους.

Από την άλλη, στην Γαλλία διαβεβαιώνουν ότι οι «μερένχες» πρόκειται να καταβάλουν προσφορά για τον Εμπαπέ στο τέλος αυτής της εβδομάδας, τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής αγοράς, όπως ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα η Bild.

Πάντως, ο Κάρλο Αντσελότι απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ, τονίζοντας ότι το ρόστερ των «μερένχες» για τη νέα σεζόν έχει ολοκληρωθεί.

«Όχι, το αποκλείω. 100% όχι. Δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές. Τελείωσε, απορρίπτω κάθε νέα υπογραφή πριν κλείσει η αγορά του καλοκαιριού. Η ομάδα είναι πλήρης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός των «μερένχες».