«Ενδιαφέρεται για τον Ρεϊνιέρ της Ρεάλ ο ΠΑΟΚ»
i

©PrtScr

«Ενδιαφέρεται για τον Ρεϊνιέρ της Ρεάλ ο ΠΑΟΚ»

Κώστας Τσιακλής 18:03 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 24.08.2023

Ένα δημοσίευμα της Βραζιλίας κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ρεϊνιέρ που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα δημοσίευμα της Βραζιλίας έρχεται να συνδέσει τον ΠΑΟΚ με τον Ρεϊνιέρ που ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται και στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να δοθεί ξανά δανεικός. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Uol, ο Ρεϊνιέρ δεν βρίσκει χώρο στο ρόστερ της «Βασίλισσας» και έτσι αναμένεται να δοθεί ξανά σε κάποιον άλλο σύλλογο με τη μορφή δανεισμού. Μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του είναι και ο ΠΑΟΚ, ο όποιος σύμφωνα με την ίδια πηγή έχει ξεκινήσει μάλιστα και τις πρώτες επαφές. Φυσικά τονίζεται το γεγονός ότι για την ώρα ο «δικέφαλος» δεν έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση.

Ο Ρεϊνιέρ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2020 από τη Φλαμένγκο με 30 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τις σεζόν 2020-2021 και 2021-2022 ο 21χρονος είχε δοθεί δανεικός στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την οποία κατέγραψε συνολικά 39 συμμετοχές και είχε απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ. Το τέρμα του είχε σημειωθεί σε μια νίκη με 3-0 επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ για την Bundesliga.

Ακολούθως ο Ρεϊνιέρ επέστρεψε στη Ρεάλ ωστόσο δεν έμεινε για πολύ αφού την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Χιρόνα και πάλι με τη μορφή δανεισμού. Με τον ισπανικό σύλλογο μέτρησε 18 εμφανίσεις, στις οποίες είχε δύο γκολ και μια ασίστ. Τα τέρματα του είχαν σημειωθεί σε παιχνίδια της La Liga με αντιπάλους τις Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Οσασούνα

Με την πρώτη του ομάδα, Φλαμένγκο, τα πήγε σαφώς καλύτερα αφού σε 15 συμμετοχές, μέτρησε έξι γκολ και δύο ασίστ. Ο Ρεϊνιέρ αγωνίστηκε και στις νεαρές ομάδας της Εθνικής Βραζιλίας και μάλιστα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής κόσμου το 2022 με την ομάδα κάτω των 17 ετών. Συνολικά με τις μικρές ομάδες της «Σελεσάο» έχει 11 γκολ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το 2026.