Το πρώτο βήμα για τους ομίλους ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην Σκωτία

Πανηγυρισμοί παικτών ΠΑΟΚ

i

© Intime

Το πρώτο βήμα για τους ομίλους ψάχνει ο ΠΑΟΚ στην Σκωτία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:04 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 24.08.2023

Μετά την πρόκριση κόντρα στη Χάιντουκ, ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει ακόμη ένα εμπόδιο στον δρόμο για τους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει στην Σκωτία το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους πολυπόθητους ομίλους!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ταξίδεψε στο Εδιμβούργο από το βράδυ της Τρίτης και απόψε θα κοντραριστεί με τη Χαρτς (24/8, 21:45) στο πλαίσιο του πρώτου ματς της σειράς για τα play offs του Conference League. Να θυμίσουμε πως ο «Δικέφαλος» προέρχεται από δύο σερί προκρίσεις κόντρα σε Μπεϊτάρ και Χάιντουκ και πλέον καλείται να ξεπεράσει ένα τελευταίο εμπόδιο στον δρόμο για τους ομίλους.

Ο Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει και τον Μαγκομέντ Οζντόεφ καθώς δε λύθηκε το θέμα με τη βίζα του, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του ούτε και τους Σαμάτα και Μπάμπα Ραχμάν.

Από την άλλη, ο προπονητής της Χαρτς Φράνκι ΜακΑβόι, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα ζητήματα και καταστρώνει τα πλάνα του με μεγαλύτερη ηρεμία, όπως δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου.

Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime HD.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον Οζντόεφ, ενώ για το παιχνίδι υποστήριξε πως πρέπει οι παίκτες του να είναι έτοιμοι.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Αισθάνομαι τεράστια αδικία να μην έχουμε τον Οζντόεφ εδώ λόγω βίζα. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που το αποφάσισαν αυτό. Δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα. Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε κι ό,τι κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Η σχέση των παικτών μεταξύ τους αλλά και με μένα ισχυροποιείται από τις συνεχείς προπονήσεις».

«Η αντίπαλος είναι ομάδα που είναι έτοιμη να παλέψει, που έχει πολύ άμεσο παιχνίδι με δεύτερες μπάλες και πολλές επαφές, η οποία τώρα πηγαίνει στα πλάγια και στη συνέχεια κάνει σέντρες. Κάθε στιγμή πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις και να είσαι συγκεντρωμένος. Πρέπει να προκαλέσουμε μεγάλα προβλήματα στη Χαρτς».

Οι πιθανές ενδεκάδες

Χαρτς (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Άτκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Ντέβλιν, Ντένχολμ, Όντα, Κόκρεϊν, Μπόις, Σάνκλαντ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Τάσιον, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τόμας.

Διαιτητής: Γκιγιέρμο Κουάδρα (Ισπανία)

Α' Βοηθός: Γουαδελούπε Πόρας-Αγιούσο (Ισπανία)

Β' Βοηθός: Αλεχάνδρο Ιγκλέσιας (Ισπανία)

4ος διαιτητής: Μιγκέλ Άνχελ Ορτίθ-Αρίας (Ισπανία)

VAR: Κλέι Ρούπερτι (Ολλανδία)

AVAR: Έντβιν Φαν Ντε Γράαφ (Ολλανδία)