Διέψευσε τις φήμες για Μόντριτς ο Αντσελότι

Λούκα Μόντριτς

i

©twitter/FabrizioRomano

Διέψευσε τις φήμες για Μόντριτς ο Αντσελότι

Μαρία Δαλιάνη • 09:13 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Λούκα Μόντριτς να συνεχίζει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία έβαλε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

Ο Λούκα Μόντριτς δεν έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής βασικός σε κανένα παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης γεγονός το οποίο δημιούργησε φήμες που ήθελαν τον διεθνή Κροάτη να μετακομίζει στην Σαουδική Αραβία. 

Τις φήμες αυτές ήρθε να διαψεύσει ο Κάρλο Αντσελότι με το προπονητή των «μερένγκες» να αναφέρει ότι πρόθεση τόσο του ίδιου του παίκτη όσο και της Ρεάλ είναι να συνεχίσουν την συνεργασία τους. 

«Ο Λούκα Μόντριτς στην Σαουδική Αραβία; Ο Λούκα έχει ήδη αποφασίσει να μείνει στην Ρεάλ. Δεν είναι χαρούμενος που δεν παίζει , είναι πολύ περίεργο να τον βλέπεις στον πάγκο, αλλά θα του δοθούν λεπτά συμμετοχής. Στα σίγουρα. Θα μας βοηθήσει αυτή την σεζόν» ανέφερε ο προπονητής της «Βασίλισσας». 

Ο 37χρονος μέσος αποτελούσε μέχρι πρόσφατα βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας των «μερένγκες» όμως πλέον ο Ιταλός προπονητής επιλέγει φρέσκα πρόσωπα όπως οι Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπέλιγχαμ και Τσουαμενί που προσφέρουν ταχύτητα και τεχνική κατάρτιση. 

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 745 αγώνες, με 86 γκολ και 123 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Ισπανίας.

 Με την εθνική Κροατίας κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ το 2018 απέναντι στην Γαλλία, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ κατέκτησε την τρίτη θέση. Σε ατομικό επίπεδο ήταν ο νικητής του Ballon d’Or τη χρονιά του 2018.