Ο Εμπαπέ μπορεί να αναγκαστεί να απολύσει τη μητέρα κι ατζέντη του για τις διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ

Κιλιάν Εμπαπέ & Φαϊζά Λάμαρι

i

©Photo by John Berry/Getty Images/Ideal Images

Ο Εμπαπέ μπορεί να αναγκαστεί να απολύσει τη μητέρα κι ατζέντη του για τις διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ

Κώστας Τόπας 10:19 - 13.10.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να αναγκαστεί να απολύσει τη μητέρα του και την ατζέντη του Φαϊζά Λάμαρι.

Παρά την έντονη κόντρα μεταξύ συλλόγου και παίκτη το καλοκαίρι, ο Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει στην Παρί Σεν Ζερμέν προς το παρόν. Ωστόσο, ο Γάλλος διεθνής επιθετικός αναμένεται να σφραγίσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε κίνηση, η μητέρα του 24χρονου επιθετικού, Φαϊζά Λάμαρι, η οποία είναι μεταξύ των εκπροσώπων του Εμπαπέ, αναμένεται να είναι το κύριο πρόσωπο σε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις για το μέλλον του γιου της.

Η Φαϊζά Λάμαρι έχει κερδίσει τη φήμη του οξυδερκούς διαπραγματευτή που δεν φοβάται να ταράξει τα νερά. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Marca», ο νέος κανονισμός της FIFA σημαίνει ότι ο Εμπαπέ μπορεί να αναγκαστεί να χωρίσει τους δρόμους με τη μαμά του ως εκπρόσωπο.

Η FIFA θέλει να αδειοδοτηθούν οι μάνατζερ, ενώ ο οργανισμός περιορίζει την προμήθεια που κερδίζουν στα τέλη και τους μισθούς μεταγραφών και απαγορεύει την πολλαπλή εκπροσώπηση. Στην προκειμένη περίπτωση η μητέρα του Εμπαπέ δεν είναι εγγεγραμμένη στην πλατφόρμα μάνατζερ της FIFA κι επομένως, χωρίς αυτή την άδεια, η Λάμαρι δεν μπορεί να εκπροσωπήσει κανέναν ποδοσφαιριστή, ούτε να διαπραγματευτεί συμβόλαιο ή ακόμα και να εισπράξει προμήθεια, έστω και έμμεσα.

Λόγω ημερομηνιών, η Λαμάρι δεν έχει τη δυνατότητα απόκτησης αυτής της άδειας τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Μάιο. Η δικηγόρος και πρώην επαγγελματίας αθλήτρια χάντμπολ (αγωνίστηκε σε διεθνές επίπεδο με την Αλγερία, αλλά έπαιξε για γαλλικούς συλλόγους) είναι πρόεδρος της παριζιάνικης εταιρείας KEWJF, ενώ η επιρροή της στην καριέρα του Εμπαπέ ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, κινώντας όλα τα νήματα για την καριέρα του γιου της

Μέλος διοικητικού συμβουλίου της Ρεάλ Μαδρίτης: «Αν δεν έρθει ο Εμπαπέ στην ομάδα θα περιπλανιέται»
LA LIGA

19:00 - 10.10.2023

Μέλος διοικητικού συμβουλίου της Ρεάλ Μαδρίτης: «Αν δεν έρθει ο Εμπαπέ στην ομάδα θα περιπλανιέται»

Ο Χοσέ Μανουέλ Οτέρο, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ρεάλ Μαδρίτης έχει την πεποίθηση ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πάει στη «βασίλισσα» ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Δεν είναι κόντρα στη Ρεάλ, γιατί πράγματι αυτός ο σύλλογος σημαίνει πολλά για τον Κιλιάν από τότε που ήταν μικρός. Είναι δύσκολο να τους πεις όχι τέσσερις φορές, και το έκανε. Πάντα ήμασταν νόμιμοι. Όταν ο Κιλιάν αποφάσισε να μείνει στο Παρίσι, ήταν δική του απόφαση. Χαίρομαι που την πήρε, γιατί να σκεφτείς ότι ένα παιδί από τα προάστια μπόρεσε να πατήσει το γρασίδι του Παρκ Ντε Πρενς και να γίνει ο παίκτης που έγινε, είναι υπέροχο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο παρελθόν σε ερώτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Εμπαπέ με την Παρί το περασμένο καλοκαίρι,