Ο λόγος που Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί «αρπάχτηκαν» κι αναστάτωσαν την Παρί Σεν Ζερμέν

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Ο λόγος που Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί «αρπάχτηκαν» κι αναστάτωσαν την Παρί Σεν Ζερμέν

Κώστας Τόπας 15:37 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 29.05.2024

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είχε μια έντονη συζήτησε με τον Κιλιάν Εμπαπέ και όπως αναφέρουν στη Γαλλία, ο λόγος αφορούσε οικονομικό κομμάτι.

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν τις τελευταίες ημέρες. Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοίνωσε δημοσίως, χωρίς να το γνωρίζει η ομάδα ότι επρόκειτο να το κάνει, ότι αποχωρεί από το γαλλικό κλαμπ.

Στο αποχαιρετιστήριο βίντεο του ο Εμπαπέ ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες που είχε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο καθώς και τους πρώην προπονητές Ουνάι Έμερι, Τόμας Τούχελ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Κρίστοφερ Γκαλτιέ και τον τωρινό προπονητή του, Λουίς Ενρίκε.

Μόνο που ο Γάλλος αστέρας δεν αποχαιρέτησε τον ισχυρό άνδρα των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Η σχέση μεταξύ των δύο χάλασε μετά την απόφαση του σούπερ σταρ να ανακοινώσει την αποχώρησή του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Την Δευτέρα (13/05) έσκασε η «βόμβα» ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είχαν έντονο καυγά, πριν από τον αγώνα με την Τουλούζ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε η «Le Parisien» και οι δύο συμμετείχαν σε μια σφοδρή σύγκρουση με κραυγές. «Τα τείχη έτρεμαν», λέει ένας μάρτυρας στη γαλλική εφημερίδα.

Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων ήταν έξαλλος με τον Εμπαπέ. Εκτός από το γεγονός ότι δημοσίευσε στα social media το «αντίο» του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Αλ Κελαϊφί τα είπε σε έντονο ύφος με τον Γάλλο αστέρα και για το οικονομικό κομμάτι.

22:31 - 07.05.2024

Παρί - Ντόρτμουντ: Η εντυπωσιακή ντρίπλα του Εμπαπέ στον Χούμελς

Ο Κιλιάν Εμπαπέ «άδειασε» τον Ματς Χούμελς με μία απίστευτη ντρίμπλα.

Πιο συγκεκριμένα, το θέμα αφορά τα μπόνους που πρέπει να επιστρέψει ο Εμπαπέ στον σύλλογο για να μην φύγει χωρίς να γεμίσει τα ταμεία της γαλλικής ομάδας. Ο 25χρονος επιθετικός ήταν πάντα θετικός να κάνει προσπάθειες για αυτό το θέμα, δίνοντας πίσω αυτά τα χρήματα, τα οποία υπολογίζονται γύρω στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Οπως αναφέρουν στη Γαλλία, σύντομα το συγκεκριμένο θέμα θα επιλυθεί από πλευρά του Εμπαπέ, προκειμένου να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και να ετοιμάσει βαλίτσες για Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ.