Ο πρόεδρος της La Liga επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ: «Κατά 99% θα γίνει» (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Christian Liewig - Corbis/Getty Images/Ideal Images

Ο πρόεδρος της La Liga επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ: «Κατά 99% θα γίνει» (vid)

Κώστας Τόπας 08:16 - 10.03.2024

Σε συνέντευξή του στο ισπανικό κανάλι Movistar, ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, εκτίμησε ότι ο Εμπαπέ θα παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν.

Καλεσμένος αυτό το Σάββατο (09/03) από το ισπανικό κανάλι Movistar, ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, κυρίως σχετικά με το μέλλον του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ. Και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι και βασίστηκε σε μερικά στοιχεία για να υποστηρίξει τα λόγια του.

«Το λέω από τον Ιανουάριο και, βλέποντας τις τελευταίες πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε πριν συνεχίσει.

«Λόγω της τρέχουσας κατάστασης στην Premier League, η οποία γνώρισε μια πολύ σημαντική επιβράδυνση αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά και του οικονομικού fair play, μόνο η Ισπανία παραμένει πιθανός προορισμός για τον Εμπαπέ. Και στην Ισπανία, η μόνη που έχει την οικονομική ικανότητα και οικονομικά για να φέρει τον Εμπαπέ, είναι η Ρεάλ. Θα έλεγα ότι υπάρχουν περισσότερες από 99% πιθανότητες να γίνει έτσι».

Ετοιμάζει νέο… σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η Παρί: Πρόταση 200 εκατ. ευρώ σε 16χρονο άσο της Μπαρτσελόνα – Η απάντηση των Καταλανών!
LIGUE 1

18:12 - 09.03.2024

Ετοιμάζει νέο… σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η Παρί: Πρόταση 200 εκατ. ευρώ σε 16χρονο άσο της Μπαρτσελόνα – Η απάντηση των Καταλανών!

Πήγε για... βόμβα μεγατόνων η Παρί Σεν Ζερμέν, που ψάχνει τον αντί-Εμπαπέ, με πιτσιρικά της Μπαρτσελόνα, αλλά οι «μπλαουγκράνα» έριξαν άκυρο.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην «A Bola», ο Τέμπας είχε ήδη εξηγήσει ότι η άφιξη του Εμπαπέ θα βοηθούσε στην περαιτέρω ανάπτυξη της La Liga . «Φέτος έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο με την Μπέλιγχαμ, την περασμένη σεζόν ο Λεβαντόφσκι ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, η Ατλέτικο έχει τον Γκριεζμάν και αν έρθει ο Εμπαπέ θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να αναπτυχθούμε ακόμα πιο γρήγορα», είχε πει χαρακτηριστικά.