Μόνο η Ρεάλ στο μυαλό του: Οι ομάδες και τα... τρελά χρήματα που απέρριψε ο Εμπαπέ πριν δεχτεί την πρόταση της «βασίλισσας»

Κιλιάν Εμπαπέ

Μόνο η Ρεάλ στο μυαλό του: Οι ομάδες και τα... τρελά χρήματα που απέρριψε ο Εμπαπέ πριν δεχτεί την πρόταση της «βασίλισσας»

Δημήτρης Χούπης 09:15 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 29.05.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ όπως φαίνεται είχε στο μυαλό του μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης μιας και προηγουμένως είχε απορρίψει ομάδες από την Premier League, αλλά και τα τεράστια ποσά που του πρόσφεραν στη Σαουδική Αραβία.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πριν από λίγες ημέρες μέσω ενός βίντεο αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Επόμενος σταθμός για τον Γάλλο σταρ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά από μεγάλες προσπάθειες που έκανε τόσα χρόνια, τελικά θα τον κάνει δικό της.

Το συμβόλαιο μάλιστα που θα υπογράψει με την ομάδα της Μαδρίτης θα έχει διάρκεια μέχρι το 2029. Πριν όμως τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γάλλος όπως φαίνεται είχε γίνει πόλος έλξης και από άλλες ομάδες, από την Premier League, αλλά κυρίως από τη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο ο 25χρονος ήταν ξεκάθαρος, είχε το μυαλό του μόνο στη «βασίλισσα».

Η εξαγριωμένη αντίδραση του Εμπαπέ σε ερώτηση για τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

08:11 - 08.05.2024

Η εξαγριωμένη αντίδραση του Εμπαπέ σε ερώτηση για τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σταμάτησε στη μικτή ζώνη για δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, αλλά «στράβωσε» όταν τον ρώτησαν αν θα υποστηρίζει τη Ρεάλ στη ρεβάνς με την Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης (08/05, 22:00).

Συγκεκριμένα, ο Εμπαπέ δεν ήθελε ποτέ να πάει σε αγγλική ομάδα, ούτε καν να συζητήσει μαζί τους, ενώ την ίδια ώρα απέρριψε τεράστιες προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία. Τα ποσά των οποίων έφταναν στα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Ένας από τους λόγους λοιπόν που ήθελε να πάει μόνο στη Ρεάλ, είναι όπως φαίνεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου ήθελε να κάνει δικό του τον Γάλλο από το καλοκαίρι του 2022, όταν μάλιστα είχε φτάσει πολύ κοντά στη μεταγραφή, η οποία όμως είχε χαλάσει την τελευταία στιγμή.

Κάπως έτσι αυτή τη φορά ο 25χρονος δεν ήθελε να απογοητεύσει τον Πέρεθ, όπως είχε κάνει το 2022, και τελικά ο Εμπαπέ θα γίνει κάτοικος της Μαδρίτης και παίκτης της Ρεάλ μέχρι το 2029.