Η εξαγριωμένη αντίδραση του Εμπαπέ σε ερώτηση για τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Prtscr

Η εξαγριωμένη αντίδραση του Εμπαπέ σε ερώτηση για τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Κώστας Τόπας 08:11 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 19.05.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σταμάτησε στη μικτή ζώνη για δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, αλλά «στράβωσε» όταν τον ρώτησαν αν θα υποστηρίζει τη Ρεάλ στη ρεβάνς με την Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης (08/05, 22:00).

Ήταν, εκτός ανατροπής, ο τελευταίος του αγώνας Champions League με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν. Και δυστυχώς, δεν ήταν το καλύτερό του παιχνίδι. Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχαιρέτησε, για φέτος, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πλέον θα ετοιμάσει βαλίτσες για Μαδρίτη το καλοκαίρι.

«Φυσικά και είμαστε απογοητευμένοι, θέλαμε να προκριθούμε στον τελικό», ανέφερε αρχικά στη μικτή ζώνη. «Στο Champions League πρέπει να είσαι αποτελεσματικός και στις δύο αναμετρήσεις, και σε αυτό το σημείο ήταν καλύτεροι από εμάς. Είμαστε απογοητευμένοι για τους οπαδούς, για τους κοντινούς μας ανθρώπους, αλλά έτσι είναι μια μακρά διαδικασία, αλλά δείξαμε μέσα από αυτή τη σεζόν ότι είμαστε ικανοί να πάμε μακριά», τόνισε στη συνέχεια ο Γάλλος αστέρας.

Η Παρί έσπασε τα δοκάρια, ο Χούμελς την τιμώρησε και η φοβερή Ντόρτμουντ περιμένει αντίπαλο στον τελικό!
CHAMPIONS LEAGUE

23:52 - 07.05.2024

Η Παρί έσπασε τα δοκάρια, ο Χούμελς την τιμώρησε και η φοβερή Ντόρτμουντ περιμένει αντίπαλο στον τελικό!

Μετά από μία συγκλονιστική «μάχη» στο Παρίσι η κυνική Ντόρτμουντ επικράτησε 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν, που είχε τέσσερα (!) δοκάρια και πέρασε στον τελικό του Champions League, με συνολικό σκορ 2-0.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να έχει φορέσει τη φανέλα της Παρί για τελευταία φορά στο Champions League, ο Εμπαπέ απάντησε στη συνέχεια. «Αυτή τη σεζόν, είναι σίγουρο ότι δεν θα παίξουμε ξανά», δήλωσε αρχικά.

«Τώρα, όπως είπα πριν, είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα σήμερα. Θέλαμε να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ για να κερδίσουμε, αλλά σε δύσκολους αγώνες στο Champions League, πρέπει να είσαι αποτελεσματικός και δεν ήμασταν. Δεν είναι αρκετά και στα δύο ματς».

Ο Γάλλος επιθετικός σε κάθε περίπτωση απέρριψε τη θεωρία περί περίσσειας εμπιστοσύνης μεταξύ των Παριζιάνων. «Καθόλου. Αν δεν πείσουμε τους εαυτούς μας ότι μπορούμε να κερδίσουμε, ποιος θα το κάνει για εμάς; Κανείς», επιμένει. «Δεν νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα», τόνισε.

«Όταν μιλάμε για αποτελεσματικότητα στους τομείς, νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που βρίσκομαι στο στόχαστρο. Είμαι ο τύπος που πρέπει να σκοράρει τα γκολ, που πρέπει να είναι αποφασιστικός»..

Ρούντιγκερ: «Αν με ντριμπλάρει ο Εμπαπέ θα τον συντρίψω, η δουλειά μου είναι να κάνω bullying στους αντιπάλους» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

16:05 - 30.04.2024

Ρούντιγκερ: «Αν με ντριμπλάρει ο Εμπαπέ θα τον συντρίψω, η δουλειά μου είναι να κάνω bullying στους αντιπάλους» (vid)

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντόνιο Ρούντιγκερ αποκάλυψε ότι δεν φοβάται την προοπτική να αντιμετωπίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στον τελικό του Champions League.

Επειτα, ο Γάλλος επιθετικός δέχτηκε μια ελαφρώς «πικάντικη» ερώτηση: «Θα υποστηρίζεις τη Ρεάλ Μαδρίτης αύριο;» Μια ερώτηση που προφανώς δεν εκτίμησε. Ο Εμπαπέ κοίταξε προς τον ουρανό, πριν φύγει λίγα μέτρα πιο πέρα...