Ρούντιγκερ: «Αν με ντριμπλάρει ο Εμπαπέ θα τον συντρίψω, η δουλειά μου είναι να κάνω bullying στους αντιπάλους» (vid)

Αντόνιο Ρούντιγκερ & Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images/Ideal Images

Ρούντιγκερ: «Αν με ντριμπλάρει ο Εμπαπέ θα τον συντρίψω, η δουλειά μου είναι να κάνω bullying στους αντιπάλους» (vid)

Κώστας Τόπας 16:05 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 04:17 - 21.05.2024

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντόνιο Ρούντιγκερ αποκάλυψε ότι δεν φοβάται την προοπτική να αντιμετωπίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στον τελικό του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να βρίσκονται σε αντίθετες πλευρές στον ημιτελικό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Γερμανό διεθνή αμυντικό των Μαδριλένων, Αντόνιο Ρούντιγκερ να ρίξει λάδι στη φωτιά σε κάτι που θα μπορούσε να είναι δελεαστικό εάν οι δύο ομάδες καταφέρουν να συγκρουστούν την 1η του Ιουνίου στον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

Ο Ρούντιγκερ ήταν σίγουρος όταν αξιολογούσε πώς θα ήταν να αντιμετωπίσει τον Εμπαπέ, «Αν τον αντιμετωπίσουμε στον τελικό θα τον νικήσουμε. Ο αμυντικός πρόσθεσε γελώντας, «Και αν με ντριμπλάρει, θα τον συντρίψω».

Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Εμπαπέ ήταν «ακόμα στην τσέπη» του Γερμανού αμυντικού μετά τη συνάντηση των δύο παικτών με τις εθνικές τους, όταν η Γαλλία έχασε 2-0 από τη Γερμανία. Ένα θέμα που ο Ρούντγικερ έσπευσε να απορρίψει, «Το βρίσκω ασεβές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός στόπερ.

Ο Ρούντιγκερ συνέχισε λέγοντας ότι αυτό που έχει ήδη κάνει ο Εμπαπέ ως παίκτης είναι απίστευτο. «Ο Κιλιάν είναι ξεχωριστός. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο στα 18 του… Νομίζω ότι μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Γαλλίας», δήλωσε και στη συνέχεια ο Γερμανός στόπερ των «μερένχες» κατέληξε ότι: «Η αγαπημένη μου δουλειά μου στον αγωνιστικό χώρο; Να κάνω bullying στους αντιπάλους».

Αλλά πριν σκεφτούν τον τελικό του Champions League και μια πιθανή μονομαχία εναντίον του Κιλιάν Εμπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ πρέπει πρώτα να αποκλείσουν την Μπάγερν Μονάχου στον ημιτελικό. Το βράδυ της Τρίτης (30/04, 22:00) οι Μαδριλένοι θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Μόναχο ενόψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη.

Ο Γερμανός στόπερ εκτός από μεγάλη έκπληξη, θα παραταχθεί στο βασικό σχήμα από τον Κάρλο Αντσελότι.

🔴«Βρυκόλακας» ΠΑΟΚ, χαμός στο πρωτάθλημα και όλο το ρεπορτάζ για τις σοκαριστικές σκηνές με Αλμέιδα!