Αντσελότι: «Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι είμαι άδικος με κάποιον»

Κάρλο Αντσελότι

i

PrtScr

Αντσελότι: «Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι είμαι άδικος με κάποιον»

Κώστας Τόπας 09:45 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 21.05.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τη μεγάλη μάχη κόντρα στη Μπάγερν (30/04, 22:00), για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει για τη βασική ενδεκάδα και τον ρόλο του προπονητή.

Ο Κάρλο Αντσελότι φάνηκε πνευματώδης και χαλαρός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του πριν από τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League που θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου αυτή την Τρίτη (30/04, 22:00) στο «Allianz Arena».

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ γιατί λίγοι σε αυτή την αίθουσα πίστευαν ότι θα μπορούσα να δώσω αυτή τη συνέντευξη Τύπου και το πετύχαμε με προσπάθεια, δουλειά και δέσμευση», είπε, αναφερόμενος στον ρόλο του φαβορί που απονεμήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά. Κόντρα στην Μπάγερν, στους ημιτελικούς, ο «Καρλέτο» αναγνώρισε ότι και οι δύο είναι «ανήσυχοι και σίγουροι», νιώθοντας «τον στόχο ενός νέου τελικού» κοντά.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανή εμφάνιση του Μιλιτάο ως βασικός στο Μόναχο, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ότι «κάθε εβδομάδα αποφασίζω κάτι άδικο. Είναι ο ρόλος μου και η δουλειά μου. Ο Μιλιτάο έπαιξε εναντίον της Σοσιεδάδ. Του λείπουν λεπτά αλλά μπορεί να παίξει», είπε ο Ιταλός για να τονίσει στη συνέχεια ότι: «Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι αδικώ κάποιον. Δυστυχώς είναι ο ρόλος μου».

Ο Αντσελότι σχολίασε ότι «τον πιο σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα δεν παίζει ποτέ ο προπονητής. Έχω ξεκάθαρες ιδέες για τον ρόλο μας. Υπάρχουν δύο τύποι προπονητών, αυτοί που δεν κάνουν τίποτα και αυτοί που κάνουν μεγάλη ζημιά. Προτιμώ να είμαι Στην πρώτη ομάδα το παιχνίδι εξαρτάται από τους παίκτες, αλλά πρέπει να πειστούν για να το κάνουν Κατανοήστε καλά τη δουλειά και τη δέσμευση της ομάδας γιατί έχουμε την ποιότητα, η Μπάγερν και η Παρί Σεν Ζερμέν»..

Ο Ιταλός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του συναδέλφου του στην Μπάγερν, Τόμας Τούχελ. «Είναι ένας νέος και σπουδαίος προπονητής. Σε στρατηγικό επίπεδο είναι θεαματικός και οι ομάδες του είναι πολύ καλά προπονημένες», τόνισε ο Αντσελότι, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι «δεν θα υπάρξει παραλλαγή τακτικής απέναντι στην Μπάγερν. Πρέπει να αξιολογήσουμε καλά το παιχνίδι χωρίς να χάσουμε ταυτότητα».