Πατέρας Εμπαπέ: «Αβέβαιη η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Πατέρας Εμπαπέ: «Αβέβαιη η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Δημήτρης Χούπης 09:31 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 17.05.2024

Ο πατέρας του Κιλιάν Εμπαπέ ερωτηθείς για τη συμμετοχή του γιου του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Γαλλία, τόνισε ότι ακόμα είναι αβέβαιη.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται και δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει. Μάλιστα το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τη «βασίλισσα» θα έχει διάρκεια για πέντε σεζόν, δηλαδή μέχρι το 2029.

Παρόλα αυτά η ενδεχόμενη μεταγραφή του στη Ρεάλ μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπως ανέφερε ο πατέρας του, Γουίλφριντ. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Radio France σχολίασε πως δεν είναι στο χέρι του 25χρονου να παίξει με τη Γαλλία στους Ολυμπιακούς. Αλλά τόνισε ότι το γεγονός πως οι Αγώνες θα γίνουν στην πατρίδα του, θα τον κάνει να περάσει καλά ανεξαρτήτως εάν θα βρίσκεται στην αποστολή ή όχι.

Ο Εμπαπέ έχει βρει ήδη τη θέση που θα παίζει στη Ρεάλ και μετράει αντίστροφα για την μεταγραφή του
LA LIGA

08:32 - 24.04.2024

Ο Εμπαπέ έχει βρει ήδη τη θέση που θα παίζει στη Ρεάλ και μετράει αντίστροφα για την μεταγραφή του

Σύμφωνα με την εφημερίδα «As» της Μαδρίτης, ο Κιλιάν Εμπαπέ συμφώνησε να καταλάβει τη θέση του σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την αναμενόμενη υπογραφή του αυτό το καλοκαίρι στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Είτε θα είναι ο Κιλιάν, είτε όχι είναι δευτερεύον. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία, και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες γιατί θα υπάρχει η Γουεμπανιαμά ή ο Κιλιάν Εμπαπέ, γιατί όλος ο κόσμος θα μας παρακολουθεί.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Κιλιάν, γιατί δεν είμαστε οι μόνοι που αποφασίζουμε, αλλά ό,τι κι αν συμβεί, αυτός θα περάσει καλά, γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι εδώ», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει και το Euro με τη Γαλλία, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου και τελειώνει στις 14 Ιουλίου, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινάνε δέκα μέρες μετά.