Ο Εμπαπέ έχει βρει ήδη τη θέση που θα παίζει στη Ρεάλ και μετράει αντίστροφα για την μεταγραφή του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

Ο Εμπαπέ έχει βρει ήδη τη θέση που θα παίζει στη Ρεάλ και μετράει αντίστροφα για την μεταγραφή του

Κώστας Τόπας 08:32 - 24.04.2024

Σύμφωνα με την εφημερίδα «As» της Μαδρίτης, ο Κιλιάν Εμπαπέ συμφώνησε να καταλάβει τη θέση του σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την αναμενόμενη υπογραφή του αυτό το καλοκαίρι στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η ανακοίνωση βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της ιστοσελίδας της εφημερίδας «As» το πρωί της Τετάρτης (24/04): «Ο Εμπαπέ θα είναι στο 9». Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαδρίτης, ο Γάλλος επιθετικός συμφώνησε να παίζει ως σέντερ φορ με τα χρώματα της Ρεάλ την επόμενη σεζόν.

Τίποτα δεν είναι ακόμη επίσημο για την πολύ πιθανή άφιξή του στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά όλα όπως φαίνεται μπαίνουν στην τελική ευθεία για την μεταγραφή. Και επομένως ένα από τα θεμελιώδη ερωτήματα έχει απαντηθεί. Ποια θέση θα παίξει ο Κιλιάν Εμπαπέ εάν υπογράψει στη Ρεάλ;

Εγκατεστημένος στην αριστερή πλευρά της επίθεσης για πολλά χρόνια με την Παρί Σεν Ζερμέν και την εθνική Γαλλίας, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό στη Ρεάλ από τον Βινίσιους, σε αυτή τη θέση, ακόμη και από τον Ροντρίγκο. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο αρχηγός των Παριζιάνων προορίζεται για να παίξει ως σέντερ φορ με τους «μερένχες». Μια θέση με την οποία έχει εξοικειωθεί αυτή τη σεζόν στο Παρίσι υπό τις εντολές του Λουίς Ενρίκε.

Σύμφωνα με το As, ο Εμπαπέ εκμυστηρεύτηκε στα κοντινά του άτομα ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση, έχοντας ως στήριξη από πίσω του, τους Βινίσιους, Ροντρίγκο, Τζουντ Μπέλιγχαμ ή και τον Μπραχίμ Ντίας. Αυτό είναι μέρος του στόχου του να κερδίσει μια μέρα τη Χρυσή Μπάλα.

«Ο Κιλιάν ξέρει ότι με το να είναι στη Ρεάλ , θα είναι πολύ πιο εύκολο γι 'αυτόν να κερδίσει το Champions League και τη Χρυσή Μπάλα», εκμυστηρεύεται το περιβάλλον του στην ισπανική εφημερίδα. «Και αν κερδίσει και το Χρυσό Παπούτσι, καλό γι 'αυτόν. Παίζοντας ως εννιάρι για τη Ρεάλ Μαδρίτης, μπορείς να είσαι ενθουσιασμένος με το να σκοράρει».

Ο Εμπαπέ, στο τέλος του συμβολαίου του με την Παρί, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι στους συμπαίκτες του, στους προπονητές του και στο επιτελείο τον περασμένο Φεβρουάριο. Αυτό όμως δεν έχει ακόμη ακολουθηθεί από επίσημη ανακοίνωση. 

Δεν θα πρέπει να γίνει πριν από το τέλος της σεζόν, καθώς η Παρί και η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθούν να συμμετέχουν στο Champions League και θα μπορούσαν ακόμη και να αντιμετωπίσουν η μία την άλλη στον τελικό την 1η Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ. Η πιθανή υπογραφή του θα πρέπει να γίνει μετά από αυτή την ημερομηνία και πριν από την έναρξη του Euro με την εθνική Γαλλίας, της οποίας ο πρώτος αγώνας με την Αυστρία είναι προγραμματισμένος για τις 17 Ιουνίου.