Νέες εξετάσεις για τον Σέρχιο Ρίκο προκειμένου να επιστρέψει σε προπονήσεις μετά το κώμα

Σέρχιο Ρίκο

i

PrtScr

Νέες εξετάσεις για τον Σέρχιο Ρίκο προκειμένου να επιστρέψει σε προπονήσεις μετά το κώμα

Κώστας Τόπας 14:46 - 23.04.2024

Ο Σέρχιο Ρίκο ο οποίος υπέστη σοβαρό ατύχημα με άλογο πριν από σχεδόν ένα χρόνο, θα υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Σέρχιο Ρίκο, θύμα ενός σοβαρού ατυχήματος στην ιππασία τον Μάιο του 2023, θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις αυτή την Τρίτη (23/04) με σκοπό την πιθανή επιστροφή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο Σέρχιο Ρίκο θα πραγματοποιήσει τις υποχρεωτικές ιατρικές εξετάσεις σήμερα πριν επιστρέψει στον σύλλογο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο Ουνάι Έμερι επέκτεινε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα έως το 2027!
PREMIER LEAGUE

13:20 - 23.04.2024

Ο Ουνάι Έμερι επέκτεινε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα έως το 2027!

Ο Ουνάι Έμερι έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν κι ανανέωσε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, έως το 2027!

Ο Σέρχιο Ρίκο εισήχθη σε στη Σεβίλλη στις 28 Μαΐου 2023 για τραυματισμό στο κεφάλι μετά από ατύχημα με άλογο κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, στη νότια Ισπανία. Μετά από αρκετές ημέρες σε κώμα, ο τερματοφύλακας βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του ιδρύματος στις 5 Ιουλίου.

Τον Σεπτέμβριο, ο Ισπανός διεθνής κίπερ εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει «πριν τελειώσει η σεζόν», και από τότε είχε πάει στο «Παρκ Ντε Πρενς» για να παρακολουθήσει κάποιους αγώνες της Παρί. Εν απουσία του, ο προπονητής Λουίς Ενρίκε χρησιμοποίησε, ως αλλαγή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, τον έμπειρο Κέιλορ Νάβας και τον νεαρό Αρνάου Τένας.

Ο 30χρονος Σέρχιο Ρίκο έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το τέλος Ιουνίου.