Τα έβαλε με δημοσιογράφο ο Λουίς Ενρίκε: «Εχετε σπάσει ρεκόρ, ήταν η πρώτη συνέντευξη Τύπου που δεν με ρωτήσατε για τον Εμπαπέ» (vid)

Τα έβαλε με δημοσιογράφο ο Λουίς Ενρίκε: «Εχετε σπάσει ρεκόρ, ήταν η πρώτη συνέντευξη Τύπου που δεν με ρωτήσατε για τον Εμπαπέ» (vid)

Κώστας Τόπας 15:42 - 23.04.2024

Ενώ η συνέντευξη Τύπου έφτανε στο τέλος της και κανείς δεν είχε ρωτήσει τον Λουίς Ενρίκε για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ένας δημοσιογράφος... έσπευσε να το κάνει, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Ισπανού τεχνικού της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Μόλις σπάσατε ένα ρεκόρ, αυτή ήταν η πρώτη συνέντευξη Τύπου στην οποία δεν με ρωτήσατε για τον Εμπαπέ. Τώρα όμως το κάνατε κι σπάσατε αυτό το ρεκόρ, οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω», είπε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε σε έναν τόνο αστείου κατά τη διάρκεια την εμφάνισή του πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λοριάν.

Κι όλα αυτά διότι, ένας Ισπανός δημοσιογράφος αφού σχεδόν είχε ολοκληρωθεί η συνέντευξη Τύπου δεν άντεξε και ρώτησε τον τεχνικό των Παριζιάνων για τον Γάλλο αστέρα.

Ο Ουνάι Έμερι επέκτεινε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα έως το 2027!
PREMIER LEAGUE

13:20 - 23.04.2024

Ο Ουνάι Έμερι επέκτεινε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα έως το 2027!

Ο Ουνάι Έμερι έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν κι ανανέωσε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, έως το 2027!

«Ήθελα να σας ρωτήσω αν δεν ήταν λίγο περίεργο που ο Εμπαπέ έμεινε στον πάγκο αφού είπε μια μέρα ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», ήταν η σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος κλήθηκε στη συνέχεια να δώσει την απάντηση του.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός εξήρε την ποιότητα του γαλλικού πρωταθλήματος: «Μπορώ να το πω τώρα, το (γαλλικό) πρωτάθλημα είναι λίγο υποτιμημένο όταν το βλέπεις απ' έξω. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες και προπονητές. Με έχει εκπλήξει σε φυσικό, τεχνικό και τακτικό επίπεδο».

Η Παρί θα μπορούσε να είναι πρωταθλήτρια του γαλλικού πρωταθλήματος τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, αν κερδίσει τη Λοριάν την Τετάρτη (24/04, 20:00) και η Μονακό αποτύχει απέναντι στη Λιλ (24/04, 22:00).

«Αν κατακτήσουμε τα τέσσερα τρόπαια -με το Champions League που κανένας γαλλικός σύλλογος δεν έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής-, θα έχουμε γράψει ιστορία για την ομάδα μας, την πόλη μας και τη χώρα μας», είπε ο Λουίς Ενρίκε.

Η Παρί έχει ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ αυτή τη σεζόν, βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας και απέχει μόλις ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.