Η απάντηση του Μπολτ για το αν μπορεί να νικήσει τον Εμπαπέ σε αγώνα 100 μέτρων (vid)

Γιουσέιν Μπολτ & Κιλιάν Εμπαπέ

Η απάντηση του Μπολτ για το αν μπορεί να νικήσει τον Εμπαπέ σε αγώνα 100 μέτρων (vid)

Κώστας Τόπας 10:47 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 23.04.2024

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να είναι γρήγορος, αλλά ο οκτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, Γιουσέιν Μπολτ λέει ότι θα κέρδιζε τον Γάλλο αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν σε έναν αγώνα 100 μέτρων.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ένας από τους πιο γρήγορους παίκτες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με την ταχύτητά του στο χορτάρι να του επιτρέπει να τρομοκρατεί τις αντίπαλες άμυνες. Έχει γίνει λόγος για τον 25χρονο να μπορεί να φτάσει τα 10,9 δευτερόλεπτα στη διαδρομή των 100 μέτρων.

Ο Τζαμαϊκανός βασιλιάς του σπριντ, Γιουσέιν Μπολτ είναι εντυπωσιασμένος από τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και είπε στη Marca για την ικανότητα του Γάλλου αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν να κινείται τόσο γρήγορα ενώ διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο: «Είναι δύσκολο να το πετύχεις αυτό. Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι εύκολο. Έχει όμως ένα ιδιαίτερο ταλέντο. Ο Εμπαπέ είναι πολύ γρήγορος. Πολύ γρήγορος με την μπάλα».

Ο «καθηγητής» της προπονητικής, Έμερι, απειλεί τον συμπατριώτη του, Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό (vids)
CONFERENCE LEAGUE

08:26 - 23.04.2024

Ο «καθηγητής» της προπονητικής, Έμερι, απειλεί τον συμπατριώτη του, Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό (vids)

Η Άστον Βίλα δεν αποτελεί ομάδα έκπληξη στη φετινή Premier League. Αυτή τη στιγμή ονειρεύεται την έξοδο στο Champions League, βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι ελπίζει στον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο μετά από 42 χρόνια. Κι όλα αυτά χάρη στο μαγικό ραβδάκι του Ουνάι Έμερι.

Ενώ ο Εμπαπέ είναι γρήγορος στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, το ρεκόρ των 100 μέτρων του Μπολτ των 9,58 δευτερολέπτων φαίνεται ότι θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Τώρα είναι 37 ετών και έχει ήδη αποσυρθεί από την δράση, αλλά πρόσθεσε χαμογελώντας όταν ρωτήθηκε αν θα εξακολουθούσε να βγαίνει θριαμβευτής σε έναν αγώνα με τον Εμπαπέ: «Ναι, μπορώ να τον νικήσω».

Ο Εμπαπέ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία να κυνηγήσει τα δικά του μετάλλια στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι κοντεύουν σε έναν ακόμη τίτλο της Ligue 1, ενώ έχουν εξασφαλίσει και την παρουσία τους και στα ημιτελικά του Champions League. Ο κορυφαίος σκόρερ των Γάλλων φαίνεται ωστόσο ότι είναι προορισμένος να φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος το καλοκαίρι - πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 με προορισμό τη Γαλλία.