Μπέλιγχαμ: «Θέλω νταμπλ με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία»

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©printscreen

Μπέλιγχαμ: «Θέλω νταμπλ με τη Ρεάλ και Euro με την Αγγλία»

Sportal newsroom 22:32 - 23.04.2024

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ... ονειρεύεται κατάκτηση του Champions League και της La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά να πάρει και το Euro 2024 με την Αγγλία το καλοκαίρι.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στοχεύει τους τίτλους στη La Liga και το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν, καθώς και το Euro με την Αγγλία αυτό το καλοκαίρι, όπως είπε ο ίδιος μετά την κατάκτηση του βραβείου «αποκάλυψη της χρονιάς» στα βραβεία Laureus (Laureus World Sports Awards). 

Ο Μπέλιγχαμ έχει σκοράρει 21 γκολ με τη Ρεάλ από τότε που υπέγραψε από την Ντόρτμουντ έναντι 103 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Άγγλος σκόραρε στις καθυστερήσεις για να εξασφαλίσει τη νίκη με 3-2 επί της Μπαρτσελόνα την Κυριακή, καθώς η Ρεάλ διεύρυνε το προβάδισμά της στους 11 βαθμούς έναντι των αντιπάλων της.

«Αυτή η γωνία δεν με βοηθάει», τι είπαν οι διαιτητές για το γκολ του Γιαμάλ που δεν μέτρησε (vid)
LA LIGA

08:18 - 23.04.2024

«Αυτή η γωνία δεν με βοηθάει», τι είπαν οι διαιτητές για το γκολ του Γιαμάλ που δεν μέτρησε (vid)

Η ισπανική ομοσπονδία έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις συνομιλίες μεταξύ του διαιτητή και των βοηθών του στο VAR, κατά τη διάρκεια του «Clasico», Ρεάλ - Μπαρτσελόνα, προκειμένου να δουν όλοι τι ειπώθηκε σχετικά με το γκολ του Γιαμάλ που δεν μέτρησε.

«Είναι σίγουρα κάτι που θέλω να κάνω», είπε ο Μπέλιγχαμ για τους στόχους του για τα τρόπαια. «Έχουμε ακόμα μερικά παιχνίδια για να ολοκληρώσουμε τη La Liga και μετά έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Champions League. Για το Euro ελπίζω ότι μπορούμε να βρεθούμε στην καλύτερη φόρμα μας και να κάνουμε ένα καλύτερο Euro από τα προηγούμενα».

Η επίδραση του Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ ήταν αναμφισβήτητη. Οι ηγετικές του ιδιότητες έχουν επαινεθεί από τους συμπαίκτες του και είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ, ένα πίσω από τον Αρτέμ Ντόβμπικ της Χιρόνα.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2020, ο Μπέλιγχαμ έχει 29 συμμετοχές για την Αγγλία και έχει πετύχει τρία γκολ. Η Αγγλία είναι στον ίδιο όμιλο με τη Σλοβενία, τη Δανία και τη Σερβία στο Euro, που ξεκινά στις 14 Ιουνίου.