Εμπαπέ: «Περιμένω να με αποδοκιμάσουν οι οπαδοί στο Βελοντρόμ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Εμπαπέ: «Περιμένω να με αποδοκιμάσουν οι οπαδοί στο Βελοντρόμ»

Κώστας Τόπας 15:32 - 26.03.2024

Μία όχι και τόσο «ζεστή» υποδοχή από τους Γάλλους οπαδούς που θα παρευρεθούν στο «Βελοντρόμ» για το φιλικό με τη Χιλή, περιμένει ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ελπίζει να πάρει εκδίκηση για την ήττα από τη Γερμανία με την Εθνική Γαλλίας το βράδυ της Τρίτης απέναντι στη Χιλή (26/03, 22:00). Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει αν θα λάβει την υποστήριξη του κόσμου. Κι αυτό διότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Μασσαλία, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί της Μαρσέιγ στις εξέδρες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Μαρσέιγ σοτ «Βελοντρόμ» την Κυριακή (31/03, 21:45) και με λίγες μέρες να απομένουν πριν από αυτό το έντονο αγώνα, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν περιμένουν μια όχι τόσο «ζεστή» υποδοχή από τους οπαδούς απόψε στο γήπεδο των Μασσαλών. Από την πλευρά του πάντως, ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει πει ότι «ο Εμπαπέ είναι πάντα χαρούμενος όταν επιστρέφει στη Μασσαλία».

«Το καταλαβαίνω αν με αποδοκιμάσουν», είπε ο Εμπαπέ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Χιλή. «Επειδή το Le Classique είναι στο πρόγραμμα την Κυριακή. Όμως θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο ματς και όχι στην υποδοχή που θα δεχτώ. Είμαι παίκτης της Παρί και δεν θα αλλάξω τον τρόπο που παίζω. Αν δεν με αποδοκιμάσουν, θα εκπλαγώ. Θα είναι ευχάριστο».

Αποκαλύφθηκε: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Top-5 της Ευρώπης!
LIGUE 1

14:21 - 25.03.2024

Αποκαλύφθηκε: Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του Top-5 της Ευρώπης!

Η γαλλική «Equipe» αποκάλυψε τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες από το Top-5 της Ευρώπης, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να φιγουράρει στην κορυφή και τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Χάρι Κέιν να συμπληρώνουν την τριάδα.

Ο Γάλλος αστέρας έδειξε ότι αναζητά εκδίκηση από τη Χιλή μετά την απογοητευτική ήττα της Γαλλίας από τη Γερμανία. «Παίξαμε πολύ άσχημα. Φυσικά είναι ένας αγώνας φιλικού επίπεδου, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικός και δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Έχουμε προειδοποιηθεί και είμαστε πρόθυμοι να ανταποκριθούμε».