Εμπαπέ, πώς χειροκροτάς έτσι; Η κίνηση του Γάλλου έγινε το απόλυτο viral (vid)
i

©Printscreen

Εμπαπέ, πώς χειροκροτάς έτσι; Η κίνηση του Γάλλου έγινε το απόλυτο viral (vid)

Κώστας Τσιακλής 21:34 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:38 - 31.10.2023

Ο τρόπος που χειροκρότησε ο Κιλιάν Εμπαπέ τον Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε viral...

Η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπούσε στο Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας (31/10). 

Εκεί απονεμήθηκαν τα βραβεία για τους κορυφαίους παίκτες της περασμένης σεζόν. Όλοι φυσικά περίμεναν να μάθουν ποιος θα ήταν ο ποδοσφαιριστής που θα κατακτούσε τη Χρυσή Μπάλα, με τον Λιονέλ Μέσι να δηλωνόταν ως το φαβορί αφού είχε οδηγήσει την Αργεντινή στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 36 χρόνια. 

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο Αργεντινός σούπερ σταρ πήρε την 8η Χρυσή Μπάλα της καριέρας του. Εννοείται πως στη βραδιά παραδόθηκαν και άλλα τιμητικά βραβεία όπως αυτό του «Γκερντ Μίλερ», το οποίο παίρνει ο κορυφαίος σκόρερ της περιόδου. Αυτός ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ που σημείωσε συνολικά 56 τέρματα! 

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να μην πήρε κάποιο βραβείο όμως κατάφερε να κερδίσει όλα τα βλέμματα. Ο Γάλλος λοιπόν θέλησε να χειροκροτήσει τον Χάαλαντ ωστόσο το έκανε με περίεργο τρόπο και φυσικά έγινε viral στα social media. Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Αξίζει να αναφέρουμε και τους υπόλοιπους νικητές των βραβείων. Την Χρυσή Μπάλα στις γυναίκες πήρε η Αϊτάνα Μπονμάτι της Μπαρτσελόνα, η οποία ανακηρύχθηκε και ως η κορυφαία γυναικεία ομάδα της χρονιάς.

Το αντίστοιχο βραβείο στους άντρες πήρε η Μάντσεστερ Σίτι που κατέκτησε το τρεμπλ (Champions League, Premier League, FA Cup) ενώ στη συνέχεια σήκωσε στην Αθήνα και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το ευρωπαϊκό σούπερ καπ. Από την άλλη ο κορυφαίος παίκτης κάτω των 21 ετών ήταν ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κορυφαίος τερματοφύλακας ανακηρύχθηκε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες που ήταν σημαντικός για την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ το βραβείο «Σόκρατες» για την κοινωνική του δράση πήρε ο Βινίσιους Τζούνιορ