Το μήνυμα συμπαράστασης του Εμπαπέ στον Νεϊμάρ: «Ολη η ομάδα σε περιμένει πολύ σύντομα, προχώρα αδερφέ μου»
i

Νεϊμάρ & Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Xavier Laine/Getty Images/Ideal Images

Το μήνυμα συμπαράστασης του Εμπαπέ στον Νεϊμάρ: «Ολη η ομάδα σε περιμένει πολύ σύντομα, προχώρα αδερφέ μου»

Κώστας Τόπας 12:27 - 20.02.2023

Μετά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ στον αστράγαλο, ο Κιλιάν Εμπαπέ δημοσίευσε ένα μήνυμα συμπαράστασης στον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονταν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν βλέποντας τον Νεϊμάρ να αποχωρεί με φορείο και δάκρυα στα μάτια από τον αγώνα κόντρα στη Λιλ, όμως οι εξετάσεις έδειξαν πως τα χειρότερα τελικά... αποφεύχθηκαν για τον Βραζιλιάνο. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα έκαναν λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο για τον 31χρονο επιθετικό, ο οποίος ωστόσο γλίτωσε κάποιο κάταγμα στην περιοχή.

Μετά τα νέα του τραυματισμού του, ο Κιλιάν Εμπαπέ έσπευσε να παρηγορήσει τον Νεϊμάρ με μήνυμά του, στα κοινωνικά δίκτυα.

«Μείνε δυνατός, όλη η ομάδα σε περιμένει πολύ σύντομα. Προχώρα αδερφέ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα του Γάλλου αστέρα, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα τέλος στις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του στα αποδυτήρια της Παρί.

Μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου, ο Εμπαπέ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και τόνισε πως τα λόγια του ήταν απλώς μια σύσταση προς όλους τους συμπαίκτες του και τίποτα περισσότερο.

«Είδα ότι πολλοί μιλούσαν για τον Νεϊμάρ μετά από αυτό που έγινε. Δεν επιτέθηκα ούτε έδειξα με το δάχτυλο τον Νεϊμάρ όταν είπα ότι πρέπει να τρώμε και να κοιμόμαστε καλύτερα. Ήταν απλά μια συμβουλή προς όλους. Επειδή όπως είπα και πριν όταν τους έχεις όλους διαθέσιμους, οι αντίπαλες ομάδες πρέπει να ανησυχούν. Ελπίζω ο τραυματισμός του να μην είναι σοβαρός. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα γιατί τον χρειαζόμαστε», κατέληξε ο Εμπαπέ.