Υμνοι Ράμος για Μέσι: «Χαίρομαι που επιτέλους είναι στην ομάδα μου, καλύτερα να τον έχουμε συμπαίκτη παρά αντίπαλο» (vid)
i

Σέρχιο Ράμος & Λιονέλ Μέσι/©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Υμνοι Ράμος για Μέσι: «Χαίρομαι που επιτέλους είναι στην ομάδα μου, καλύτερα να τον έχουμε συμπαίκτη παρά αντίπαλο» (vid)

Κώστας Τόπας 10:21 - 20.02.2023

Ο Σέρχιο Ράμος γι' ακόμη μία φορά έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε τη νίκη στην Παρί κόντρα στη Λιλ.

Μετά από αρκετά χρόνια έντονων αντιπαραθέσεων μεταξύ του Σέρχιο Ράμος και του Λιονέλ Μέσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, οι δύο ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενοι αγωνιζόμενοι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός παραδέχτηκε ότι δεν εκπλήσσεται πλέον με όσα προσφέρει ο Μέσι στους Παριζιάνους, τονίζοντας ότι ο Αργεντινός αστέρας δίνει πολλούς βαθμούς στη γαλλική ομάδα. Το απόγευμα της Κυριακής (19/02), ο Παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στη νίκη με 4-3 επί της Λιλ στην κορυφή της 24ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, αφού πέτυχε ένα υπέροχο γκολ από απευθείας φάουλ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σέρχιο Ράμος έπλεξε το εγκώμιο του Μέσι λέγοντας: «Ο Μέσι δεν με εκπλήσσει πλέον. Στη Μπαρτσελόνα, ήταν συνηθισμένος να καθορίζει την τύχη των αγώνων όπως έκανε σήμερα. Είμαι χαρούμενος που πλέον είναι στην ομάδα μου».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τόσο για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και για τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα είναι ακόμα παράξενο να βλέπουν το συγκεκριμένο ζευγάρι να πανηγυρίζει μαζί, πόσω μάλλον να μιλούν τόσο πολύ με κολακευτικά λόγια, ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, ο Ράμος υπογραμμίζει ότι η σχέση τους είναι καλή.

«Φυσικά είναι καλύτερα να τον έχουμε συμπαίκτη. Σε όποιον κι αν δώσεις την επιλογή, να έχεις τον Μέσι με ή εναντίον σου, η απάντηση είναι γρήγορη και ειλικρινής. Εχουμε τον ίδιο στόχο. Να κερδίζουμε με την Παρί. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα καλύτερη, με την εμπειρία και τις καλές εμφανίσεις μας. Η σχέση μου με τον Μέσι είναι εξαιρετική. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ των παικτών», ανέφερε χαρακτηριστικά.