Δεν το χάνει η Νάπολι, πέρασε και από την έδρα της Έμπολι

Βίκτορ Οσιμέν

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Δεν το χάνει η Νάπολι, πέρασε και από την έδρα της Έμπολι

Sportal newsroom 21:09 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 25.02.2023

Η Νάπολι πέρασε και από την έδρα της Έμπολι, κερδίζντας με 2-0 και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Ίντερ στους 18 βαθμούς.

Η Νάπολι πέρασε και από την έδρα της Έμπολι, κερδίζοντάς την με 2-0 για την 24η αγωνιστική της Serie A.  Έτσι η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Ίντερ στους 18 βαθμούς. 

Η Νάπολι βρήκε δύο φορές δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο και «καθάρισε» από νωρίς το παιχνίδι. Το πρώτο τέρμα για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν αυτογκόλ. Στο 17' ο Ισμαϊλί σε προσπάθειά του να κόψει μια σέντρα έστειλε τη μπάλα καταλάθος στα δίχτυα της ομάδας του. Το 2-0 για τους «παρτενοπέι» το έκανε ο Βίκτορ Οσίμεν στο 28'.

Ο Νιγηριανός μετά από σουτ του Κβαρατσκέλια, πήρε το ριμπάουντ και από κοντά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 68΄ όμως η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μάριο Ρουί. 

Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη νίκη για τους «παρτενοπέι» στο πρωτάθλημα. Η τελευταία ήττα μάλιστα ήταν στις 4 Ιανουαρίου από την Ίντερ, η οποία την είχε νικήσει 1-0 στο «San Siro». Με τους τρεις βαθμούς παραμένει στη πρώτη θέση με 65 βαθμούς, ενώ η Έμπολι βρίσκεται στην δωδέκατη θέση με 28 πόντους.