Ισόπαλες και... χαμένες Έμπολι και Ουντινέζε που παραμένουν στα «χαμηλά»!

Έμπολι - Ουντινέζε

i

© Intime

Ισόπαλες και... χαμένες Έμπολι και Ουντινέζε που παραμένουν στα «χαμηλά»!

Κωνσταντίνος Ζήκος 21:27 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 06.10.2023

Έμπολι και Ουντινέζε τέθηκαν αντιμέτωπες για την 8η αγωνιστική της Serie A, με στόχο την νίκη που θα τις απομάκρυνε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ήρθαν ισόπαλες με το τελικό 0-0 και παρέμειναν στα χαμηλά.

Έμπολι και Ουντινέζε αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και παρέμειναν αμφότερες στα... χαμηλά της βαθμολογίας της Serie A.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι ορμητικά και η μια «εξουδετέρωσε» την άλλη. Η Έμπολι με τη δύναμη της έδρας, βρήκε ένα γκολ στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Καπούτο, αλλά μετά από έλεγχο του VAR, ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μοιρασμένες τελικές για τις δύο ομάδες, είχαν αμφότερες από επτά, με την Έμπολι να έχει την κατοχή της μπάλας, η οποία άγγιζε το 60%.

To ίδιο σκηνικό εξελίχθηκε και στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου παρά τις περισσότερες τελικές προσπάθειες της Έμπολι, η Ουντινέζε ήταν ελάχιστα πιο απειλητική. Καμία δεν κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος και έτσι το 0-0, έμεινε μέχρι το τέλος.

Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η Ουντινέζε έφτασε τους 5 βαθμούς, έχοντας μάλιστα 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ η Έμπολι έφτασε τους 4, με μια νίκη, μια ισοπαλία και 6 ήττες.