Η Σασουόλο «λύγισε» την Έμπολι στη ματσάρα της αγωνιστικής

Παίκτες Σασουόλο

i

© PrtScr

Η Σασουόλο «λύγισε» την Έμπολι στη ματσάρα της αγωνιστικής

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:57 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 26.11.2023

Σε ένα ματς για... γερά νεύρα, η Σασουόλο πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Έμπολι (3-4), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Σασουόλο πανηγύρισε το τρίποντο σε ένα ματς-έπος και παράλληλα πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα!

Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν εκτός έδρα την Έμπολι για τη 13η αγωνιστική της Serie A κι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα (3-4) με... λυτρωτή τον Μπεράρντι.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, με το... καλημέρα στην αναμέτρηση η Έμπολι άνοιξε το σκορ, με τον Καπούτο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι και να ανοίγει τον... χορό των τερμάτων. 

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν άμεσα σημάδια αντίδρασης και μέσα σε 11 λεπτά έφεραν τα πάνω-κάτω.

Στο 9ο λεπτό ο Πιναμόντι έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 20΄ ο Ενρίκε διαμόρφωσε το 1-2 με μία όμορφη κεφαλιά.

Το ματς είχε έναν φρενήρη ρυθμό, με τις δύο ομάδες να πιέζουν ψηλά. Η Έμπολι έδειξε να μην επηρεάζεται με την ανατροπή και στο 25ο λεπτό, η πιέσή της απέδωσε καρπούς, με τον Φατσίνι να διαμορφώνει το 2-2.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο. Σε ένα ματς για... γερά νεύρα, Έμπολι και Σασουόλο παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με... άγριες διαθέσεις κι έτοιμες να βρουν το νικητήριο γκολ.

Στο 66ο λεπτό, ο Μπεράρντι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (2-3), ωστόσο το καλό το κράτησε για το τέλος.

Όσο περνούσε ο χρόνος, η Σασουόλο έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση και να «αγκαλιάζει» τη νίκη, ωστόσο στο 86ο λεπτό η Έμπολι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Κοβαλένκο.

Μπορεί αυτό το τέρμα για τους γηπεδούχους να άλλαξε προσωρινά τα δεδομένα, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπεράρντι «χτύπησε» ξανά και διαμόρφωσε το τελικό 3-4, σε ένα ματς που θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

Την ίδια ώρα, η Φροζινόνε επικράτησε της Τζένοα με 2-1. Στο 34ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σούλε, ωστόσο τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα της Γένοβας έφερε το ματς στα ίσα με την... οβίδα του Μαλινόφσκι.

 Όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες οδεύουν προς την ισοπαλία, ωστόσο ο Μοντερίσι είχε... άλλη άποψη. Ο 21χρονος αμυντικός βρήκε δίχτυα στο 90+4 και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στη Φροζινόνε.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο... Μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού και ο Κλάιφερτ έχουν καταφέρει αυτό το επίτευγμα τον 21ο αιώνα
PREMIER LEAGUE

13:20 - 26.11.2023

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο... Μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού και ο Κλάιφερτ έχουν καταφέρει αυτό το επίτευγμα τον 21ο αιώνα

Ο Τζάστιν Κλάιφερτ σκόραρε στη νίκη της Μπόρνμουθ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και κατάφερε να κάνει ότι έκανε μόνο ένας παίκτης του Ολυμπιακού...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: