Ένα εντυπωσιακό στοιχείο για το ντέρμπι των αιωνίων - Εξίμιση χρόνια έχουν να δουν από κοντά νίκη οι φίλοι του Ολυμπιακού
i

©Intime

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο για το ντέρμπι των αιωνίων - Εξίμιση χρόνια έχουν να δουν από κοντά νίκη οι φίλοι του Ολυμπιακού

Πάμε αρκετά πίσω για να δούμε νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού σε κατάμεστο Καραϊσκάκη!

Κατάμεστο θα είναι απόψε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το ντέρμπι των αιωνίων. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και υπάρχει ένα στοιχείο με ξεχωριστό ενδιαφέρον! Ο Πέδρο Μαρτίνς που έμεινε χρόνια στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε και στα πλέι οφ απέναντι στους «πράσινους», δεν κατάφερε να τους νικήσει μπροστά στον κόσμο των Πειραιωτών, στο Καραϊσκάκη. Νίκησε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, αλλά και λόγω της πανδημίας.

Για να βρούμε την τελευταία νίκη των Πειραιωτών απέναντι στον Παναθηναϊκό μπροστά στον κόσμο τους, σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκη, πρέπει να πάμε σχεδόν επτά χρόνια πίσω! Στις 6 Νοεμβρίου 2016 οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 3-0 τον Παναθηναϊκό, κόβοντας 31.283 εισιτήρια! Μποτία, Ελιονούσι και Ιντέγε ήταν οι σκόρερ του Ολυμπιακού τότε, ενώ από εκείνη την ομάδα, ο μόνος που είναι διαθέσιμος απόψε, είναι ο Κώστας Φορτούνης. Ο δεύτερος, ο Παναγιώτης Ρέτσος, απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Προπονητής του Ολυμπιακού τότε, ο Πάολο Μπέντο. Ο Πορτογάλος κόουτς έτσι, ήταν ο τελευταίος που νίκησε τον Παναθηναϊκό σε κατάμεστο Καραϊσκάκη. Η πανδημία, τιμωρία, στέρησαν από τον κόσμο τη δυνατότητα να πανηγυρίσει νίκες απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και ο Μίτσελ θέλει να επιστρέψει σε αυτή την κατάσταση. Ξέρει πως το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο και θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο, κερδίζοντας παράλληλα πόντους.