«Ενδιαφέρον της Ρεν για τον Ιωαννίδη - Ο Παναθηναϊκός ζητά τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ»

Ο Φώτης Ιωαννίδης πανηγυρίζει το γκολ εναντίον της Ρεν

i

Intime

«Ενδιαφέρον της Ρεν για τον Ιωαννίδη - Ο Παναθηναϊκός ζητά τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:23 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 31.12.2023

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η Ρεν εξετάζει σοβαρά τη περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού στέκονται μεγάλο εμπόδιο.

Στα μεταγραφικά «ραντάρ» των ευρωπαϊκών ομάδων έχει μπει για τα καλά ο Φώτης Ιωαννίδης, μετά και τις τρομερές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο άσος του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για τον Ιωαννίδη, το οποίο καταγράφηκε με διαδοχικά δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο. Ωστόσο δεν είναι η μόνη ομάδα που εξετάζει τη περίπτωση του Έλληνα επιθετικού. 

Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο «jeunes footeux», ο φορ του τριφυλλιού έχει προσελκύσει επίσης το ενδιαφέρον και της Ρεν που παρακολουθεί από κοντά την περίπτωσή του. 

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός είναι διστακτικός σχετικά με το σενάριο πώλησης και η γαλλική ομάδα θα μπορούσε να αποσπάσει θετική απάντηση μόνο με μια πρόταση που θα άγγιζε τουλάχιστον τα 20 εκατομμύρια ευρώ. 

«Ο αθλητικός διευθυντής της Ρεν, Φλοριάν Μορίς έλεγξε το όνομα ενός παίκτη που έχει δει σε δράση φέτος η ομάδα», αναφέρει το δημοσίευμα. «Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ρεν ενδιαφέρεται για τον Φώτη Ιωαννίδη

Σε ηλικία 23 ετών, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε ένα καλό πρώτο μέρος της σεζόν με την ελληνική ομάδα. Σκόραρε 2 φορές κόντρα στη Ρεν στο Europa League, ενώ έχει πετύχει 14 γκολ έχοντας και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις», τονίζει το ρεπορτάζ.