Εντέν Αζάρ: Σενάριο αποχώρησης από τη Ρεάλ και μεταγραφής του στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο
i

Αζάρ/©Twitter

Εντέν Αζάρ: Σενάριο αποχώρησης από τη Ρεάλ και μεταγραφής του στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανδρέας Σερεβέτας • 13:46 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ενδέχεται να γίνει συμπαίκτης με τον CR7 στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Τον περασμένο μήνα ο Εντέν Αζάρ αποχώρησε από την εθνική Βελγίου μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στην φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να πραγματοποιήσει εμφανίσεις αντάξιες της περιόδου που αγωνιζόταν στην Τσέλσι.   

Τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Αλ Νασρ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Ο Αζάρ έχει συνεργαστεί με τον Ρούντι Γκαρσία, τον προπονητή της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία, όταν καθοδηγούσε τη Λίλ. Το συμβόλαιο του Αζάρ με τη Ρεάλ λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024. Η ισπανική ομάδα ενδεχομένως να μπει στη διαδικασία πώλησης του για να γλιτώσει τα λεφτά που πρέπει να του καταβάλλει μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα.  

Ο Αζάρ είναι 32 ετών αλλά η απόδοση του έχει πέσει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια. Θυμίζει σκιά του παλιού καλού του εαυτού. Η Ρεάλ δεν του ταίριαξε από την πρώτη στιγμή. Ίσως μιμηθεί την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και ακολουθήσει τον δρόμο του. Πάντως μέχρι στιγμής η Ρεάλ δεν του έχει βάλει πωλητήριο.