Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις της Φενέρμπαχτσε με τον Τζέκο

Τζέκο

i

Τζέκο / screenshot via Twitter

Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις της Φενέρμπαχτσε με τον Τζέκο

Η Φενέρμπαχτσε εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του επιθετικού της Ίντερ, Έντιν Τζέκο.

Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του φιναλίστ στο φετινό Champions League με την Ίντερ, Έντιν Τζέκο. Ο Βόσνιος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Τούρκους το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο μετά το φινάλε της σεζόν οι φήμες έχουν πάρει... φωτιά. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το deal θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Να θυμίσουμε, ο Έντιν Τζέκο έφτασε στο Μιλάνο για λογαριασμό των «νερατζούρι» το 2021. Με τη φανέλα της Ίντερ μέτρησε 31 γκολ και 15 ασίστ σε 101 συμμετοχές, ενώ έφτασε πολύ κοντά και στην κατάκτηση του τροπαίου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κοντά στην έξοδο και ο Μπαρέλα

Ο Έντι Χάου είδε τη Νιούκαστλ να παίρνει το εισιτήριο για το Champions League για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και οι «καρακάξες» θέλουν να ενισχυθούν στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού. Ο μέσος της Ίντερ έπαιξε 52 αγώνες με τη φανέλα των «νερατζούρι» σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, καθώς κατέκτησε το Coppa Italia και το Supercoppa Italia, στο οποίο ο Μπαρέλα σημείωσε ασίστ και στους δύο τελικούς. 

Ο Ιταλός μέσος θεωρείται ευρέως ως ένας από τους καλύτερους στη θέση του και θα ήταν ένα σημαντικό απόκτημα για την ομάδα του Έντι Χάου.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην αγορά για δύο προσθήκες στη μεσαία γραμμή την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με τον Χάου να θέλει να ενισχύσει την ομάδα του, ενόψει Champions League. Ο Μπαρέλα είναι ο βασικός υποψήφιος της αγγλικής ομάδας και ο σύλλογος είναι πεπεισμένος ότι μια συμφωνία γύρω στα 60 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να επιτευχθεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την Telegraph, η οποία αναφέρει ότι οι συνομιλίες εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη για τη μεταγραφή του Ιταλού μέσου στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Εάν η Νιούκαστλ ολοκληρώσει τη συμφωνία, ο Μπαρέλα, ο οποίος αυτή τη στιγμή κερδίζει 154 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα στο Μιλάνο, θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου. Οι προσθήκες του 2022 Μπρούνο Γκιμαράες και Αλεξάντερ Ισάκ έχουν αυτή τη στιγμή τους πιο ακριβούς μισθούς με 120 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.